Hoogeveenseweg 30
7707CH
BALKBRUG
tel. 0523-616701

Balkbrug - Het is SC Rouveen niet gelukt om de hekkensluiter te kloppen. Het stugge VV Avereest hield op eigen veld keurig stand tegen de groenwitte formatie. Zo eindigde het duel, net als het treffen eerder dit seizoen in Rouveen, in een bloedeloos gelijkspel; 0-0.

In de eerste helft kon Rouveen weinig grote kansen creëren. Op een paar speldenprikjes van Mart Dunnink en Yannick Lier na, waren de bezoekers vrijwel niet dreigend. VV Avereest kreeg daarentegen wél een grote kans: uit een scrimage voor de goal na een hoekschop kon Jordy Slager echter fantastisch redding brengen. Zo bleef de brilstand op het bord staan en zochten de spelers en supporters de thee op na een weinig vermakelijke eerste helft.

In het tweede bedrijf was het spelbeeld niet veel anders. De wedstrijd speelde zich voortdurend op het middenveld af en weinig echt grote kansen werden genoteerd. Via Milan Smit en Dylan Bisschop kreeg Rouveen slechts een aantal kleine kansjes, maar gescoord werd er niet. In de slotfase kreeg de thuisploeg ook nog een enorme kans om de driepunter veilig te stellen, maar een inzet van dichtbij werd torenhoog over geschoten. Het slotakkoord was van SC Rouveen. Herwin Talen mocht in de allerlaatste seconde nog aanleggen met een vrije trap vanaf de rand 16, maar de goalie van de thuisploeg bracht keurig redding op de inzet. Zo bleef ook de tweede helft doelpuntloos en was de puntendeling een feit; 0-0.

Volgende week ontvangt SC Rouveen in speelronde 20 op eigen veld ASC uit Dalfsen. De aftrap is om 14:30. Ondanks de matige vorm en weinig vermakelijke wedstrijden hopen wij opnieuw op eenieders support. Graag tot dan!