1 december 2018 16:30

Accommodatie

Onbekend

1 december ’18         ZZVV 2 – Sc Rouveen 2    2 – 0

We gingen op bezoek bij de ongeslagen koploper en hebben geprobeerd om met agressief en aanvallend voetbal de punten af te snoepen van ZZVV. De elftallen waren goed aan elkaar gewaagd en het spel golfde op en neer. Dylan kreeg in de 7e minuut al een mooie kans maar zijn schot ging net over het doel. Na 20 minuten kwam ZZVV op voorsprong door een prima aanval over de vleugels. De snelle rechtsbuiten gaf een prima voorzet op de spits en die kopte netjes binnen. Nog geen 2 minuten later had de actieve Dylan de gelijkmaker op zijn schoen maar zijn schot miste kracht. In de 2e helft kwam Berjan na een pass van Dylan alleen voor de keeper  maar deze redde goed en nog geen minuut later maakte ZZVV de 2 – 0 na een foutje in de verdediging. We gaven het niet op en bleven aanvallen en dat leverde nog twee grote kansen op voor Berjan en Dylan (na een mooie actie van Simon) maar helaas lukte het niet op het net te vinden. Zo eindigde de wedstrijd in een 2 – 0 overwinning voor ZZVV maar een gelijkspel was zeker mogelijk geweest. We hebben wel er alles aangedaan om een goed resultaat te halen maar ZZVV staat blijkbaar niet voor niets boven aan.