8 december 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

8 december ’18   Sc Rouveen 2 – LTC 2      6 – 0

Vandaag de laatste wedstrijd voor de winsterstop en we waren er op gebrand om met een goed gevoel de winterstop in de gaan. LTC staat ook in de top 3 dus we konden aan de bak was de verwachting. We starten scherp en zetten LTC gelijk onder druk. Na een kansje voor Johan in de 5e minuut was het in de 25e minuut raak door een mooie volley van Egbert na een afgemeten voorzet van Dylan. We hadden de smaak te pakken en gingen vol door. Een paar minuten later schoot Simon hard op de paal en ging een schot van Christian net naast, na een mooie steekpass van Ruben. Net voor rust nog een kans voor Ruben na weer een voorzet van Dylan maar hij kwam een teenlengte te kort. Dus veel kansen en toch maar met een 1 – 0 voorsprong de rust in was niet echt geweldig.

We kwamen goed uit de kleedkamer en gelijk na rust was een goede individuele actie van Christian voldoende om Johan een mooie kans te bieden die hij dan ook gelijk benutte. Met een bekeken balletje tikte hij de voorzet in de verre hoek. Twee minuten later werd de wedstrijd in het slot gegooid door een mooie lob over de keeper zoals alleen Johan dat kan (3 – 0). In de 57e minuut mocht Johan zijn hattrick volmaken na een voorzet van Dylan en een slim overstapje van Simon. LTC gooide de handdoek in de ring en zo mocht Simon de 5 – 0 maken na goed breed leggen van Johan. De laatste goal was voor Dylan en was voor hem een mooie bekroning op een goede wedstrijd.