Harm Hoeve

Accommodatie

Onbekend

9 februari ’19   Sc Rouveen 2 – de Griffioen 2      3 – 0

De eerste competitiewedstrijd na de winterstop was tegen het elftal uit Oosterwolde. De omstandigheden om te voetballen was heel lastig door de harde wind. Beide elftallen kwamen niet aan normaal voetballen toe omdat de bal steeds wegwaaide. Gelukkig kwamen we in de 2e helft met de wind mee toch op een 1 – 0 voorsprong na een individuele actie van Christian. Hij passeerde een paar tegenstanders en schoof daarna de bal onder de keeper door. De opluchting was groot en de ban gebroken want twee minuten later was het Johan die de 2 – 0 op het bord bracht na een voorzet van Dylan. Even later nog een grote kans voor Egbert (die sterk in viel) na goed terugleggen van Johan maar geen doelpunt. Even later voorkwam Hans nog de aansluitingstreffer van de Griffioen door in een 1 tegen 1 situatie als winnaar uit de bus te komen. Kort voor tijd kopte Dylan de bal goed binnen na een afgemeten voorzet van Johan. Kortom prima overwinning ondanks de barre omstandigheden