16 februari 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

16 februari ’19   Noordscheschut 3 - Sc Rouveen 2       1 – 1

De wedstrijd tegen N.schut was van het soort twee compleet verschillende helften en van het cliché maak je zelf de kansen niet af dan doet de tegenstander dat wel. We begonnen weer sterk aan de wedstrijd en na 4 minuten maakte Christian al de 0 – 1 na een lange uittrap van Hans waarbij een verdediger de bal verkeerd raakte. Christian nam de bal aan en omspeelde de keeper en schoof de bal beheerst in het lege doel. Een lekkere start. Ronald V speelde vandaag in de spits omdat Johan afwezig was. De kansen bleven maar komen de eerste helft. Zo werd in de 6e min een schot van Ronald V net overgetikt en kwam Christian in de 10e minuut weer alleen voor de keeper maar nu was de keeper de winnaar. Na een kwartier een corner die goed bij de 2e paal kwam maar Ronald V schoot wat gehaast en hard over. Die zelfde Ronald werd door een mooie pass van Simon alleen voor de keeper gezet maar hij schoot naast. Kort voor rust ook nog een kans voor Tijn die twee man uitspeelde en maar geen geluk met zijn schot. Kortom eenrichtingsverkeer maar we maken de kansen niet af en laten de tegenstander zo in de wedstrijd. In de rust komt Carlo er in voor Ruben die geblesseerd is geraakt. Noordscheschut heeft ook wat gewisseld en is duidelijk sterker uit de rust gekomen. Na de rust gaat het gelijk fout na slecht uitverdedigen komt de bal bij de rechterspits en die geeft perfect voor op de spits die eenvoudig de gelijkmaker binnen schiet. Van af dat moment neemt Noordscheschut het initiatief over en wordt het een rommelige wedstrijd. Veel misverstanden, foute passes enz. Zij krijgen nog een aantal grote kansen en wij maar eentje, kort voor tijd na een corner als Christian van dicht bij hoog over schiet. Dus na afloop was het ongelooflijk balen dat we hier punten laten liggen.