27 oktober 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

27 oktober ’18     Hollandscheveld 2 – Sc Rouveen 2     1 – 7

Vandaag hadden we een makkelijke wedstrijd en werd er eenvoudig gewonnen van Hollandscheveld 2. Na twee minuten lag de eerste bal al in het netje, na een prima pass van Jos (gastspeler uit het 3e omdat we bijna geen spitsen hadden) op Berjan die hard binnenschoot. Berjan mocht wat minuten bij ons maken omdat hij bij het eerste de laatste weken wat minder aan het voetballen toe is gekomen door o.a. werkverplichtingen. Dat Berjan er echt zin in had bleek wel een paar minuten later toen hij zijn tweede maakte uit een voorzet van Egbert. Na een kwartier was de wedstrijd al gespeeld want Jos tikte een vrije bal van Carlo in tweede instantie binnen. De keeper van Hollandscheveld had vanmiddag wel wat moeite om de ballen gelijk klemvast te pakken. Want even later liet hij weer een bal los uit een corner waarop Marc attent reageerde en eenvoudig binnen schoot.  Kortom het was een eenvoudige middag. Kort voor de rust mocht Hollandscheveld al wel de ere treffer maken omdat we even niet stonden op te letten. Met een comfortabele 1 – 4 stand gingen we rusten. De tweede helft gingen we rustig door met waar we gebleven waren. Berjan mocht eerst zijn hattrick vol maken. Hij draaide goed weg bij zijn tegenstander en liet de keeper kansloos door laag in de hoek binnen te schieten. Daarna werd een mooie goal van Han nog onterecht afgekeurd maar even later deed hij het nog een keer over en schoot de bal diagonaal hard in de kruising. De laatste en 7e van de middag was weer voor Jos. Een mooi opgezette aanval via Tijn die van rechts Ronald V in de 16 aanspeelde, die vervolgens de bal kaatste op Jos die met zijn linker de bal lekker binnen krulde in de verre hoek. Kortom een makkelijke wedstrijd met veel mooie doelpunten en eindelijk weer eens drie punten.