9 maart 2019 12:15

Accommodatie

Onbekend

9 maart ’19   The Knickerbockers 6 - Sc Rouveen 2       2 – 2

Vandaag de lastige uitwedstrijd bij de studenten in Groningen. Je weet namelijk nooit wat voor situatie je daar aantreft. Er stond weer eens een harde wind schuin over het veld wat goed voetbal onmogelijk maakte. TBK had de eerste helft voor de wind en binnen 10 minuten hadden ze al een paar keer hard op het doel geschoten maar Hans stond attent te keepen of de ballen gingen over. Christian kreeg ook en grote kans, na een actie rond de 16 meter schoot hij wat onbeheerst over. Zo bleef het in een rommelige 1e helft 0 – 0. In de 2e helft kregen we na ongeveer een kwartier een terechte penalty tegen toen Martin een speler binnen de 16 meter onderuit tikte. Hans zat wel in de goede hoek maar het net het pech dat de bal onder hem doorging, dus 1 – 0 achter. We bleven wel de aanval zoeken en 5 minuten later dacht Herjan, ik heb toch de wind mee, dus laat ik maar eens schieten van zo’n 30 meter afstand. Zijn schot viel als een granaat binnen in de kruising en de keeper kon er alleen maar kijken. Dit was een lekkere opsteker. Het spel golfde wat op en neer maar we werden toch sterker. Ongeveer een kwartier voor tijd kwamen we zelfs op een 1 – 2 voorsprong na een snelle counter. Ronald gaf de bal voor op Johan en deze verlengde de bal op Christian die vervolgens eenvoudig kon scoren. Daarna werd het spel wat harder van de studenten en de scheidsrechter liet het toe. Herjan werd uit de wedstrijd geschopt en Christian even later ook. We kwamen steeds meer onder druk jammer en genoeg maakten ze kort voor tijd gelijk. Een hoge bal werd met een bekeken lobje over Hans gekopt. Al met al misschien wel een terechte uitslag maar altijd zuur als je kort voor tijd een doelpunt tegen krijgt.