Op een koude zaterdagochtend mochten we voetballen op het hoofdveld van De Weide.

Lars – Mick – Milan
Sven – Nout – Hugo – Camiel
Benjamin
Wissels: Jonan, Dyon, Pepijn

We begonnen de wedstrijd sterk en maakte in de 5 e minuut de 0-1 door Colin. Hierna daalde het niveau van Rouveen en kwam De Weide aan het voetballen. Ze kwamen tot grote kansen, maar scoren deden ze niet. Dat deed Rouveen wel: in de 20 e minuut scoorde Mick na een geweldige counter. We gingen met 0-2 de rust in.

In de tweede helft was er een heel ander Rouveen te zien. We voetbalden beter, waren feller in de duels en De Weide was onzichtbaar. De stand liep al snel op: Colin maakte de 0-3, Mick de 0-4 en de 0-5. Hierdoor maakte hij zijn hattrick compleet. Milan benutte een penalty, 0-6. Een klein ogenblik later maakte Jake ook een goal.Milan schoot op de paal en Jake was in de rebound scherp. Tot slot maakte Milan
ook zijn hattrick compleet na een geweldige voorzet van Pepijn.

Volgende week is alweer de laatste wedstrijd van de 2 e fase. We spelen thuis tegen Olympia om 10:30