Korte Kerkweg 22
7954GC
ROUVEEN
tel. 0522-291500

Rouveen - Het vlaggenschip beleefde in de 12e speelronde van dit seizoen een totale blamage. Op eigen veld was VV Hattem met ruime cijfers te sterk: 1-5.

Rouveen begon het duel nog prima met veel kansen en continue druk op de bal. De score werd dan ook al gauw geopend door de thuisploeg. Milan Smit schatte een geweldige pass van David Bouwmeester op waarde en verschalkte vervolgens de doelman; 1-0. Na deze treffer stortte de groenwitte formatie echter als een kaartenhuis in elkaar. Er was geen druk meer op de bal, de organisatie stond niet en Hattem werd heer en meester op het veld. Dit drukte zich al gauw uit in de score, want VV Hattem kwam na 22 minuten spelen langszij; 1-1. Hierna bleef Hattem de betere en kwam het na een ruim halfuur spelen zelfs op voorsprong; 1-2. Na geblunder in de defensie bij Rouveen werd het meteen ook 1-3 en als klap op de vuurpijl schoot VV Hattem op slag van rust ook nog de vierde treffer binnen uit een geweldige vrije trap. Zo leek de wedstrijd voor rust al gespeeld met de 1-4 tussenstand.

In het tweede bedrijf werden de supporters van de thuisploeg niet getrakteerd op geweldig spel, maar zagen zij wel een feller Rouveen dan voor de rust. Dit werd echter niet beloond met doelpunten en VV Hattem kwam in de slotfase van de wedstrijd zelfs nog op 1-5.

Met ook nog het uitvallen van Elrik Schra, die net in veld stond als invaller, was de blamage voor SC Rouveen helemaal compleet en ging Hattem met de volledig verdiende drie punten huiswaarts.

Volgende week krijgt SC Rouveen een hele mooie kans om de aansluiting bij de top van 3C toch terug te vinden ondanks het puntverlies van de laatste weken. Het gaat dan op bezoek bij de nr.2 Dieze-West. Na een eerdere 1-3 nederlaag tegen de Zwollenaren en de slechte reeks van de laatste weken zal de formatie van trainer Willem Jan Talsma er op gebrand zijn om dan de punten wel te pakken. De aftrap in Zwolle is om 15:00. Alle support is, ook in deze moeizame fase, van harte welkom. Graag tot dan!