Voetbalschool Rouveen

Voetbalschool Rouveen

Aanmelden voor Voetbalschool Rouveen? Klik hier voor het aanmeldformulier

 

Voetbalschool Rouveen

Er komt weer een nieuwe cyclus van Voetbalschool Rouveen!

Wat is er nieuw?

De tweede cyclus krijgt elk kind een voetbaltenue van Voetbalschool Rouveen. Daarnaast leggen we nog meer de focus op de individuele ontwikkeling. Door een portfolio met je persoonlijke doelen kun je je nog beter ontwikkelen als voetballer.

Wat is Voetbalschool Rouveen?

Voetbalschool Rouveen bestaat uit 10 trainingen van 75 minuten per training. Bij Voetbalschool Rouveen krijg je training van ervaren gediplomeerde trainers. De focus bij Voetbalschool Rouveen ligt op het persoonlijk ontwikkelen van jou als voetballer.

Naast veel voetballen wordt je bij Voetbalschool Rouveen ook een betere beweger. Elke week wordt er getraind met het Athletic Skills Model (ASM). Het ASM streeft ernaar om voetballers op een gestructureerde wijze veelzijdig op te leiden, waarbij een breed palet aan basisvaardigheden zoals b.v. balanceren, vallen, trappen, klimmen, gooien, vangen en stoeien. Een voetballer ontwikkelt zich door ASM van een goede beweger naar een atleet om zo een leven lang met plezier actief te blijven. Hierdoor ontstaan fittere, gezondere en betere voetballers die minder geblesseerd raken, een langer atletisch leven kennen, creatiever zijn en meer plezier in voetbal hebben.

Naast trainen op het voetbalveld wordt er bij Voetbalschool Rouveen ook getraind op andere ondergronden met verschillende ballen. Dit eist van een speler elke keer weer een andere techniek. Door een voetbalbeweging uit te voeren op verschillende ondergronden wordt deze beter opgeslagen in het motorische geheugen van de hersenen.

De aanmelding is pas definitief bij betaling. Maak €65,- over naar NL61INGB0665006381 t.a.v. MR Mijnheer. Voeg in de omschrijving de naam van de speler toe.

We communiceren via WhatsApp verzendlijsten. Hiervoor moet je het nummer van Matthias hebben opgeslagen in je contacten (anders ontvang je geen berichten) 06 428 476 86

DATA

Vrijdag 5, 12 en 26 februari

Vrijdag 5, 12, 19 en 26 maart

Vrijdag 9, 16 en 23 april

(Let op!! Het is deze cyclus niet 10 vrijdagen op rij!)

TIJDEN

16:00uur tot 17:15uur (jong) & 17:45uur tot 19:00uur (oud)

LOCATIE

Voetbalvereniging SC Rouveen, Korte Kerkweg 22, Rouveen

KOSTEN

10 trainingen en een voetbaltenue kosten €65.-

MAXIMALE AANTAL

Voor de tweede cyclus is er geen maximaal aantal.

AANMELDEN VOOR

Je moet je aanmelden vóór donderdag 15 januari!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!