ZA. 20-04-2023 VV HATTEM 1 - SCR 1

14 mei 2023 20:45

© HaHo-Productions

Voorbeschouwing volgt later deze week.

De vorige ontmoeting tussen beide ploegen dateerde van 28 Januari j.l. Aan de Korte Kerkweg kwam de thuisploeg goed van start en wist Milan Smit binnen 10 minuten de 1-0 te scoren. In het verloop van de 1e helft kwam de mannen uit Hattem op stoom en resulteerde het in een 1-4 ruststand. In de 2e helft rechtte SC Rouveen de rug maar moest het alsnog afdruipen met een 1-5 nederlaag.

VV Hattem kwam na de winterstop helemaal los, en wist 7 wedstrijden op rij niet te verliezen, 6 winst en 1 gelijkspel. Hierna kwam er wat zand in de motor, verloren werd er 3 maal op rij. De laatste 2 wedstrijden werd wel met winst afgesloten, met vorige week een 3-5 overwinning op Dieze West.

SC Rouveen kan opgelucht ademhalen nu het niet meer hoeft te vrezen voor nacompetitie-degradatie. Met een 6e plaats heeft het nog zicht om 3e / 4e te worden, dan moet er wel gewonnen worden tegen VV Hattem (uit) en SC Lutten (thuis).

Nog alles om voor te spelen, met een mooi affiche tussen de nummer 3 en 6 van de competitie.

Afgetrapt wordt er in Hattem om 14:30, scheidsrechter van dienst is B.C. Kuipers

Kom de mannen supporten naar weer een driepunter!

Bron: Sc Rouveen