SC Rouveen en VV Avereest spelen gelijk

SC Rouveen en VV Avereest spelen gelijk

SC Rouveen 1

0 - 0

Avereest 1

Competitie

3e klasse C

Datum

19 november 2022 14:30

Scheidsrechter

E. Hoogerwaard

Accommodatie

Sportpark Rouveen
Korte Kerkweg 22
7954GC
ROUVEEN
tel. 0522-291500

Vanaf minuut 1 liet Rouveen gelijk zien wie de baas was op het veld, wat meteen resulteerde in een grote kans voor Rowan, zijn schot werd geblokt en de daaropvolgende corner werd door David naast het doel gekopt.

20 minuten lang stormt de thuisploeg vooruit maar mist het in de eindfase de scherpte voor de goal. Avereest komt daarna wat meer in het spel het probeert met snelle passes vooruit voor het doel te komen, wat weinig gevaar oplevert.
Na de rust speelt het spel zich vooral af op de helft van Avereest, wat zelf in de counter er een aantal keer gevaarlijk uit komt.
Een onnauwkeurige opbouw van Rouveen wordt op het middenveld onderschept, en gelijk diep gestoken op de aanvaller die hem tegen de touwen schiet, maar hij staat buitenspel en de goal wordt afgekeurd.

Rouveen is gewaarschuwd maar gaat door met aanvallen en dit levert een grote kans op voor Stefan die een geplaatste bal niet achter de keeper krijgt. Even later krijgt Yannick op de rand 16 een afgeslagen corner voor zijn voeten, hij boogt de bal mooi over de keeper heen maar deze wordt nog van de lijn gekopt door een verdediger, in de scrimmage krijgt David de bal er ook niet in.
In de slotfase probeert de thuisploeg met alles wat het heeft een de overwinning binnen te slepen, maar het mocht niet zo zijn.

Aankomende zaterdag speelt SC Rouveen een uitwedstrijd tegen ASC’62 uit Dalfsen, opgeven voor de bus kan bij Sjon Keuning.
(zie hiervoor het aparte item op de website / fb / instagram)

Opstelling:
Slager – Tiemes – Talen – Bouwmeester – M.Schra – Esselbrugge – Lier – Leeftink – Bisschop
(Dunnink) – Smit – Trompetter (E.Schra)
Bank: Ritsma – V.Harink – Dunnink – E.Schra - Palland
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!