Supportersclub · Geef je op voor de Familiedag op 27 mei
25 april 2017 18:57 - Door: Hans Kisteman - Bekeken: 1.064
Op zaterdag 27 mei organiseren wij weer de jaarlijkse familiedag. Na het succes van "Wie is de Mol" vorig jaar, staat de familiedag dit jaar in het teken van "Expeditie Robinson". Aansluitend kan je uiteraard weer aanschuiven voor de jaarlijkse BBQ

Expeditite Robinson
Deze familiedag staat in het teken van het populaire tv-programma Expeditie Robinson. In dit spel moeten deelnemers overleven op een onbewoond eiland en tegen elkaar strijden voor de overwinning. Middels een aantal uitdagende proeven dagen we jou uit om jouw survival skills te laten zien. Wie wordt de Robinson van Rouveen? Ken je het programma niet? Geen probleem! Op de dag zelf leggen we precies uit wat de bedoeling is. 

Omdat we voorafgaand aan deze gezellige dag het e.e.a. moeten verzorgen, verzoeken wij jou om je op te geven via het opgaveformulier in de kantine of via supportersclub@scrouveen.nl. Geef je je per mail op? Geef dan ook even aan of je deelneemt aan het spel, de barbecue of allebei! Opgave kan tot uiterlijk woensdag 24 mei.

Jong, oud, spelend lid of niet? Wij zorgen ervoor dat het een gezellige middag wordt! 
We houden je op de hoogte over de invulling van deze dag...

De activiteit en BBQ zijn in principe niet bedoeld voor kinderen, maar we begrijpen 't als het qua oppas o.i.d. niet uitkomt. We sturen de kids uiteraard niet weg ;-)


Foto's bij dit berichtReacties (1)

26 apr 2017 14:45
Klaas Mijnheer
NB. En zoals gebruikelijk bij Expeditie Robinson mogen alleen de winnaars genieten van de bbq :-).

Reactie plaatsen

Je moet eerst inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.