Rouveen 6 · Rouveen 6 definitief afgehaakt voor kampioenschap
07 mei 2018 13:44 - Door: Erik Dunnik - Bekeken: 164

Zoals in eerdere berichtgeving te lezen was stond SC Rouveen 6 eind maart plots koploper.

Helaas kon het team van leiders Wilrik Kuiper en Jan Bisschop deze druk niet aan en werden er 3 nederlagen achter elkaar geleden tegen respectievelijk Vitesse'63 3, ZZVV 5 en Noordscheschut 7.

Vorige week zaterdag 28 april werd er eindelijk weer een overwinning geboekt tegen 1 van de titelkandidaten, namelijk FC Meppel 7. Thuis werd er met 5-4 gewonnen waardoor er nog een kleine kans aanwezig om de titel binnen te kunnen slepen. Maar dan moesten minimaal de 3 resterende wedstrijden wel gewonnen worden en de concurrentie enkele puntjes laten liggen her en der.

Dus met goede moed werd er zaterdag afgereisd naar Havelterberg om het daar op te nemen tegen FDS 2, ook 1 van de titelkandidaten. Tijdens de thuiswedstrijd tegen FDS lukte alles en werd er maar liefst met 9-2 gewonnen.

Helaas lukte het afgelopen zaterdag allemaal net niet. FDS kwam al vlot op een 1-0 voorsprong en Rouveen deed niets met de ruimte en kansen die ze daarna allemaal kregen. In de laatste seconde voor rust weet FDS zelfs op 2-0 te komen. En als vlak na de rust de 3-0 valt is het verzet van Rouveen 6 definitief gebroken.

FDS 2 loopt nog uit naar een 5-0 voorsprong voordat topscoorder Wim Bisschop, na een mooie steekpass van Bart van Dijk, met de eretreffer de eindstand op 5-1 bepaalt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Reactie plaatsen

Je moet eerst inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.