Rouveen 2 · Herjan schiet het Tweede naar een gelijkspel tegen Urk 4
03 oktober 2017 12:56 - Door: Klaas Mijnheer - Bekeken: 417
Rouveen 2 wil ook dit jaar weer meedoen om de prijzen. Na 2 wedstrijden staan ze op een gedeelde 1e plaats.
Met een flink portie gezonde ambitie is het Tweede begonnen aan het nieuwe seizoen. Ze zitten nog in de beker en vorige week werd de eerste competitie wedstrijd met 1 - 0 gewonnen van het altijd lastige Noordscheschut 3. Een flitsende actie van linkerspits Egbert eindigde met een strakke voorzet bij de tweede paal. Waar Rob klaar stond om de bal perfect te controleren om vervolgens beheerst binnen te schieten. Daarna kreeg Egbert zelf nog een goede kans alleen voor de keeper maar dit leverde geen doelpunt op. Ook Johan zag een lopje net over gaan en even later een schot op de paal belanden. De kansen zijn er nu de doelpunten nog. De verdediging stond verder als een huis en de eerste 3 punten zijn binnen.

Afgelopen zaterdag werd de thuiswedstrijd tegen het ervaren Urk 4 gespeeld. De organisatie stond 90 minuten lang als een huis en er werd geconcentreerd gespeeld. Al was het erg lastig om het verdedigende Urk uit elkaar te spelen. Ongeveer 25 minuten voor tijd werd Marnix in de ploeg gebracht om te profiteren van de ruimte aan de rechterkant. Hij was gelijk weer nadrukkelijk aanwezig en kreeg een penalty mee. Johan schoot deze feilloos binnen. Nu nog even de wedstrijd uitspelen.... We kregen nog een aantal kansen om de wedtrijd voortijdig te beslissen maar doelpunten maken is in deze fase nog even lastig. In blessure tijd gaat het alsnog fout wanneer te veel spelers voor de bal spelen en Urk er een laatste counter uitperst. De bal komt laag voor en Herjan raakt hem niet goed en passeert Hans. Zo wordt het toch nog 1 - 1 en krijgt Rouveen 2 te weinig. Er ging heel veel goed maar we kunnen ook nog voldoende stappen maken. Binnenkort lezen jullie wel hoe dit uitgepakt heeft.

Op de website voetbalopzaterdag.com is een column te lezen over onze wedstrijd. Het geeft een aardig beeld van de wedstrijd gezien door de ogen van een Urker speler.
Foto's bij dit berichtReacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Reactie plaatsen

Je moet eerst inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.