Rouveen 1 · SC Rouveen wint van Hulshorst
26 november 2018 13:16 - Door: Erik Dunnik - Bekeken: 152

De wedstrijd was goed en wel begonnen of SC Rouveen stond al op voorsprong. Binnen een minuut lag de bal in de goal van Hulshorst. Een voorzet van Daimen Schra werd door Jean-Paul Hooikammer verlengd richting de goal en werd van richting veranderd door een verdediger van Hulshorst, keeper Pap stond hierdoor op het verkeerde been en was kansloos, 0-1.

Vier minuten later leek Hulshorst op gelijke hoogte te komen. Een afvallende bal kwam voor de voeten van aanvaller Redouan Arian, zijn schot verdween echter via Daan Kattenberg in het zijnet. SC Rouveen liet zich terug zakken op eigen helft en waren levensgevaarlijk in de omschakeling met hun snelle spitsen maar tot echt grote kansen leidde dit niet. In de 22e minuut zag Hulshorst speler Erik van Duinen keeper Daan Kattenberg iets voor zijn doel staan en probeerde met een geplaatst schot deze te verschalken. Maar met behulp van de lat kon de doelman deze inzet nog net onschadelijk maken.

Het was door een snelle counter in de 64e min dat SC Rouveen op een 0-2 voorsprong kwam. Een breedte pass op het middenveld werd onderschept door een speler van Rouveen en deze zette zijn spits Jean-Paul Hooikammer aan het werk. Eén op één met de keeper faalde deze niet en liet zo de 0-2 aantekenen, de wedstrijd leek gespeeld.

Met een dubbele wissel probeerde de trainer van Hulshorst de bakens toch nog te verzetten. Enkele minuten na de 0-2 was het invaller Bart de Zwaan die goed doorging en de bal breed legde op Krijn Eckhardt en deze laatste schoof de bal met zijn linker binnen, 1-2. Door deze treffer rook Hulshorst de gelijkmaker maar gelukkig voor SC Rouveen bleef deze uit.

Door deze winstpartij staat SC Rouveen nu samen met vv Oene op een gedeelde 3e plaats op de ranglijst. Komende zaterdag komen beide ploegen elkaar tegen op ons eigen sportpark.

Aanvang 14.30 uur, komt allen !!

Scoreverloop:

0-1 Eigen doelpunt (1e minuut)
0-2 Jean-Paul Hooikammer (64e minuut)
1-2 Krijn Eckhardt (70e minuut)

Opstelling SC Rouveen: Daan Kattenberg (K), Marcel Tiemes, David Bouwmeester, Mark Kooiker, Ruud Veerman, Jarno Domine, Herwin Talen, Elrik Schra, Thomas Harink, Daimen Schra, Jean-Paul Hooikammer.

Wisselspelers: Arie Kuiper (K), Milan Smit, Dylan Bisschop, Christian Korterink.

Uitslagen 3e klasse C:

Zalk - Hattem 1-2
ZAC - DSV'61 0-1
BAS - CSV'28 1-0
Oene - Zwolsche Boys 0-0
Olympia'28 - VSW 0-1
Hatto Heim - Swift'64 1-2

Programma zaterdag 1 december:

SC Rouveen - Oene
VSW - Zalk
DSV'61 - Olympia'28
Hattem - BAS
Zwolsche Boys - Hulshorst
Swift'64 - ZAC
CSV'28 - Hatto Heim

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Reactie plaatsen

Je moet eerst inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.