Rouveen 1 · DSV'61 en SC Rouveen zien scheidsrechter verdwijnen
26 september 2018 19:52 - Door: Harm Hoeve - Bekeken: 601
Het duel in de derde klasse C tussen DSV'61 en SC Rouveen is zaterdagmiddag afgebroken, halverwege de tweede helft.

Scheidsrechter Letschert uit Lelystad liep bij een 0-2 stand een spierblessure op en kon daardoor niet meer verder. Er was in Doornspijk geen vervangende official aanwezig, die de resterende minuten kon invallen. Zodoende werd de wedstrijd gestaakt. Wanneer de wedstrijd wordt uitgespeeld is nog niet bekend, normaal gesproken kan dat tijdens het inhaalweekeinde, begin november.

Over de wedstrijd tegen DSV’61 het volgende. In de 4e minuut viel de 0-1 door Thomas Harink, na een schitterende aanval en 20 minuten later lag ook nummer 2 achter DSV’61 doelman Jacco v.d. Hoek. Doelpuntmaker dit keer Daimen Schra, na een voortreffelijke steekbal van Thomas Harink. De groenhemden waren dit keer dus zeer efficiënt in de afronding. Helaas kunnen de 3 punten nog niet bijgeschreven worden want eerst zullen de resterende 25 minuten uitgespeeld moeten worden.

Volgende week speelt ons vlaggenschip een thuiswedstrijd tegen Hatto Heim uit Hattem. Aanvang 14.30 uur.

Scoreverloop:

0-1 Thomas Harink (4e minuut)
0-2 Daimen Schra (24e minuut)

Opstelling SC Rouveen: Daan Kattenberg (K), Marcel Tiemes, David Bouwmeester, Mark Kooiker, Ruud Veerman, Jarno Domine, Herwin Talen, Elrik Schra, Thomas Harink, Jean-Paul Hooikammer, Daimen Schra.

Wisselspelers: Arie Kuiper (K), Marc Roeland, Berjan Nijboer, Milan Smit, Simon Mussche.

Overige uitslagen 3e Klasse C:

VSW - Swift'64 2-0
ZAC – Hattem 3-1
Zalk – Hulshorst 1-1
Hatto Heim - Zwolsche Boys 0-2
CSV'28 – Oene 2-4
Olympia'28 – BAS 2-3

Programma 6 oktober:

SC Rouveen – Hatto Heim
Zwolsche Boys – BAS
Hattem – Hulshorst
Oene – Zalk
CSV’28 – DSV’61
Swift’64 – Olympia’28
VSW – ZAC (speeldatum 10 november)

Reacties (1)

30 sep 2018 14:02
Sjon Keuning
DSV - Rouveen voorlopig 0-2.. (bron site dsv)


In de competitie heeft DSV ’61 de juiste weg na een goede voorbereidingsfase nog niet gevonden. De ploeg zoekt nog naar vaste patronen en er is meer tijd nodig om er een goed lopend geheel van te maken met zoveel nieuwe spelers.In de thuiswedstrijd tegen Rouveen kregen de oranjehemden een lesje in doeltreffendheid. In de 5e minuut viel de eerste tegentreffer, 20 minuten later lag ook nummer 2 achter doelman Jacco v.d. Hoek. Vaker dan een keer of 6 waren de Rouveners niet echt gevaarlijk geworden, maar zij waren zeer efficiŽnt in de afronding, weliswaar deels geholpen door DSV wat in de verschillende linies nog niet alle zaken op orde heeft, ondanks een goede inzet en motivatie.Omstreeks de 65e minuut gaf scheidsrechter Letschert te kennen niet verder te kunnen vanwege een blessure. Hoewel er een KNVB-scheidsrechter onder het publiek was, werd de wedstrijd na enige tijd toch niet hervat, omdat de KNVB deze scheidsrechter geen toestemming gaf de resterende tijd als leidsman te fungeren, zodat de voorlopige eindstand 0 – 2 blijft.Normaliter worden de resterende 25 minuten op een nader te bepalen tijdstip uitgespeeld. De datum van 10 november is hierbij genoemd. De al geplande bekerwedstrijd van DSV tegen KHC zou dan doordeweeks gespeeld kunnen worden.Zaterdag a.s. wacht DSV in Zwolle een uitwedstrijd tegen CSV ’28, ook zij haalden nog geen punten in deze competitie.

Reactie plaatsen

Je moet eerst inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.