Rouveen 1 · Hatto-Heim - SCR 6-0
12 april 2018 18:20 - Door: Harm Hoeve - Bekeken: 242
Verslag van Het Gelderse Voetbal:

Hatto-Heim legt sc Rouveen over de knie 6-0 (1-0) Vandaag de wedstrijd tegen sc Rouveen die vecht tegen na-competitie samen met WZC Wapenveld. Dus je zult een tegenstander verwachten die direct de toon wil zetten omzo de punten evt. met te kunnen nemen. Maar alles wat trainer Klaas Mijnheer heeft besproken met zijn spelers kan de prullenbak in.

Binnen de minuut staat Hatto-Heim op 1-0 , een prima voorzet van Peter Sikkema beland bij Maarten Teuben ,en die weet wel raad met zulke ballen. Vijf minuten hierna de eerste gevaarlijke poging van SC Rouveen, het is de rappe Johan Dominé maar zijn schot gaat net langs de paal. Direct hierna weer een uitbraak van de Groen/witten , maar doelman Django van der Landen red twee keer achter elkaar heel knap en weet de nul vast te houden. Jelmer van der Velde vuurt af op doelman Kuiper ,maar hij red knap. Nog een mooie kopbal van Maarten , maar de keeper stompt de bal knap over de lat. Hatto-Heim is oppermachtig , maar vergeet één ding.....meer doelpunten te scoren.

Tweede helft begint zoals de eerste , Hatto-Heim scoort door een mooie kopbal van Jelmer van der Velde, en het was weer een mooie voorzet van Peter Sikkema. Cristian de Vries had een vrij veld voor zich en kon door lopen en scoort de 3-0 voor Hatto-Heim en dat was dik verdiend. Hatto-Heim is en blijft de bovenliggend partij , Rouveen heeft weinig tot niets in te brengen. De ingevallen Joep van Apeldoorn mag een vrije trap nemen randje zestien,en zijn gerichte schot krult om de muur en brengt de stand op 4-0. Paar minuten later weer een schot van Joep , maar keeper Kuiper keert de bal en valt voor de voeten van Maarten Teuben , en ja die weet wel raad met zon buiten kansje 5-0. Het slot van de wedstrijd was voor Elnathan van Dijk hij scoort door dat de keeper weer een bal niet klem kon krijgen op een schot van Joep 6-0. Scheidsrechter Jansen uit Apeldoorn die een prima partij floot , floot in de 90 minuut de wedstrijd af. Eindconclusie is dat Hatto-Heim oppermachtig was tegen een zwak SC Rouveen.

Samenvatting Hatto Heim - SC Rouveen, klik hier

Foto's wedstrijd Hatto Heim - SC Rouveen, klik hier

Opstelling SC Rouveen: Arie Kuiper (K), Mark Kooiker, Jarno Domine (46. Carlo Dunnik), David Bouwmeester, Egbert Kruidhof, Milan Smit, Marc Roeland, Ruud Veerman (46. Robert Huisman), Johan Domine, Berjan Nijboer, Christian Korterink (70. Jean-Paul Hooikammer).

Wisselspelers: Hans Kisteman (K), Carlo Dunnik, Robert Huisman, Jean-Paul Hooikammer.

Overige uitslagen 3e Klasse C:

Zwolsche Boys - ESC 1-3

Oene - VEVO 2-0

Olympia'28 - WZC Wapenveld 1-1

BAS - ZAC 0-0

Swift'64 - Hattem 3-3

Reaal Dronten - DSV'61 0-0

Programma zaterdag 21 april:

SC Rouveen - Oene

WZC Wapenveld - Swift'64

Olympia'28 - Reaal Dronten

Hattem - Zwolsche Boys

DSV'61 - ESC

BAS - Hatto Heim

ZAC - VEVOFoto's bij dit berichtReacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Reactie plaatsen

Je moet eerst inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.