Rouveen 1 · SC Rouveen pakt punt tegen Hatto Heim
28 januari 2018 14:50 - Door: Erik Dunnik - Bekeken: 306

Afgelopen zaterdag weer competitie voetbal in 3C Oost voor SC Rouveen. Op het programma stond de thuiswedstrijd tegen Hatto Heim uit Hattem, de huidige nummer 3 van de ranglijst.

Na 57 seconden was het Daimen Schra, na een goede steekpass van Berjan Nijboer, die alleen doorging op Hatto Heim keeper Django van der Landen en beheerst de 1-0 inschoot. Even later een kans voor Hatto Heim, uit een corner wordt de bal hard over gekopt. Het spelde golfde op en neer in de eerste helft met de meeste balbezit was voor Hatto-Heim. In minuut 30 een lange bal van Laurens Admiraal richting spits Maarten Teuben. De topscoorder van 3c was Mark Kooiker net iets te slim af en via een van richting veranderd schot maakte hij de 1-1.

Tweede helft gooide SC Rouveen wat meer de schroom van zich af en ging ook nadrukkelijker op jacht naar een doelpunt In de 62e minuut de enige grote kans voor Hatto Heim via Patrick Mensink, maar keeper Arie Kuiper redde knap. Vlak daarvoor en daarna 2 goede kansen voor SC Rouveen via Daimen Schra en Matthias Mijnheer. In de 75e minuut was de grootste kans voor Berjan Nijboer die een voorzet van Daimen Schra in 1 keer hard op doel schoot maar de keeper van Hatto Heim had een prima reflex in huis en wist de bal te keren.

De eindstand 1-1 is een goed en bemoedigend resultaat voor SC Rouveen. Volgende week de uitwedstrijd tegen Olympia’28 uit Hasselt dat er op gebrand zal zijn om de nederlaag tijdens de 1e speelronde te revancheren.

Scoreverloop:

1-0 Daimen Schra (1e minuut)
1-1 Maarten Teuben (30e minuut)

Opstelling SC Rouveen: Arie Kuiper, Jarno Domine, Mark Kooiker, David Bouwmeester, Thomas Harink, Ronald Vos (60. Marc Roeland), Matthias Mijnheer, Ruud Veerman, Milan Smit (46. Elrik Schra), Berjan Nijboer (80. Jean-Paul Hooikammer), Daimen Schra.

Wisselspelers: Hans Kisteman (K), Jean-Paul Hooikammer, Elrik Schra, Marc Roeland.

Overige uitslagen 3e Klasse C:

VEVO – Oene 1-4
Hattem – Swift’64 3-1
ESC – Zwolsche Boys 2-1
WZC Wapenveld – Olympia’28 0-5
DSV’61 – Reaal Dronten 2-2
ZAC – BAS 0-2

Programma zaterdag 3 februari:

Olympia’28 - SC ROUVEEN
BAS - WZC Wapenveld
Reaal Dronten – VEVO
Oene – Zwolsche Boys
ZAC – Hattem
Hatto Heim – DSV’61
Swift’64 - ESC

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Reactie plaatsen

Je moet eerst inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.