Rouveen 1 · Verlies in blessuretijd.
07 oktober 2017 18:38 - Door: Harm Hoeve - Bekeken: 376
Eindstand SCR 1 - ZAC 1 2-3.

Na een 0-2 ruststand werd er in de tweede helft goed gespeeld. ZAC werd op eigen helft teruggedrongen, hetgeen uiteindelijk resulteerde in een 2-2 stand.

Meerdere kansen kwamen er om een 3-2 overwinning te behalen. Echter kansen zijn geen doelpunten. En...dan geldt de altijd weer bekende regel: scoor je zelf niet, dan loop je het risico dat de tegenstander het wel doet.


En...., ja hoor, in de blessuretijd wist ZAC via een counter de 2-3 op het scorebord te plaatsen en stond Rouveen met lege handen.

Een puntje was zeker verdiend geweest, echter de verdeling gebeurd pas, nadat het eindsignaal van de scheidsrechter heeft geklonken.

Volgende week een nieuwe kans in de uitwedstrijd tegen WZC Wapenveld.

Verslag Meppeler Courant:

Rouveen- SC Rouveen kwam sneu weg met de thuisnederlaag tegen ZAC. De thuisploeg maakte een 0-2 achterstand ongedaan en leek zelfs zicht te hebben op de zege, maar Lex Heimerikx schoot met zijn 3e treffer ZAC in blessuretijd naar de 2-3 winst. ZAC gaf SC Rouveen het initiatief en probeerde de thuisploeg in de omschakeling pijn te doen. Dit lukte via Lex Heimerikx in de 11e en 28e minuut waardoor het 0-2 stond voor de Zwollenaren. SC Rouveen wist vlak voor rust de aansluitingstreffer te forceren na een echte scrimmage, 1-2. Deze treffer gaf de thuisploeg een boost en in de 58e minuut schoot Ronald Vos beide ploegen weer op gelijke hoogte, 2-2. Vervolgens ontspon zich een gelijkwaardig duel waarin beide ploegen bijna geen uitgespeelde kansen meer kregen. Zo leek het in een remise te eindigen tot Lex Heimerikx in de slotminuut aan de wandel ging. Hij wist met zijn derde van de middag ZAC drie onverwachte punten te bezorgen en SC Rouveen daarmee een kater, 2-3.

Scoreverloop:

0-1 Lex Heimerikx (11e minuut)
0-2 Lex Heimerikx (28e minuut) 
1-2 Ronald Vos (44e minuut) 
2-2 Ronald Vos (58e minuut)
2-3 Lex Heimerikx (91e minuut)  

Opstelling SC Rouveen: Daan Kattenberg, Ruben Korterink, Jarno Domine, Thomas Harink, Ruud Veerman, Jarold Knoll, Milan Smit, Marc Roeland, Ronald Vos, Jean-Paul Hooikammer, Berjan Nijboer.

Wisselspelers: Arie Kuiper (K), Daimen Schra, Niels Ubak, Mark Kooiker.

Overige uitslagen 3e Klasse C:

VEVO – Hatto Heim 3-8
Oene - Swift'64 1-2
Hattem - WZC Wapenveld 2-1  
DSV'61 - BAS 0-2
Zwolsche Boys - Olympia'28 2-2
ESC - Reaal Dronten 6-0

Programma zaterdag 14 oktober:

SC ROUVEEN – WZC Wapenveld
BAS - Hattem
Olympia'28 - VEVO
Hatto Heim - ESC 
Swift'64 - Zwolsche Boys
ZAC - DSV'61
Reaal Dronten - OeneFoto's bij dit berichtReacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Reactie plaatsen

Je moet eerst inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.