Algemeen · SC ROUVEEN "THE DAY AFTER...!
13 maart 2017 18:21 - Door: Harm Hoeve - Bekeken: 988
Uit nieuwsgierigheid hoe onze gastscheidsrechter deze dag heeft beleefd, heb ik hem gevraagd om een algehele indruk te schetsen van deze dag.

De integrale tekst is hierbij overgenomen:

 

******

Beste Harm,

 

Ik heb een geweldige dag gehad. Bij aankomst zag ik een prachtige accommodatie.

Prachtig hoofdveld, schitterende kleedkamers en een mooie kantine met allerlei commissiekamers.  Schitterend complex waar Sc Rouveen trots op mag zijn.

 

Er was veel georganiseerd rondom deze wedstrijd tussen het 4e en het 5e elftal van Sc Rouveen en er was veel ruchtbaarheid aan deze wedstrijd gegeven. Er kwam daardoor veel publiek ( gezellig ) op deze wedstrijd af en er was veel pers aanwezig plus dat zonnig weer was. Het 5e team die van deze wedstrijd iets speciaals wou maken hebben dit op een voortreffelijke en leuke manier gedaan. Bij het gezamenlijk betreden van het speelveld gingen allerlei jeugdspelers mee op het veld. Elke speler had een jeugdspeler aan de hand zoals het ook in het profvoetbal gaat. Verder waren er fakkels ontstoken bij het gezamenlijk betreden van het veld.

 

Dan de wedstrijd. 

Het 4e elftal was favoriet want zij hadden 26 punten al behaald in de competitie en het 5e elftal stond onderaan met slechts 7 punten. Maar het 5e elftal begon de wedstrijd zeer fel, gedreven en geconcentreerd, waardoor het 4e elftal totaal werd verrast en overlopen. Met als gevolg dat de ruststand inging met een niet geflatteerde 4-0 voorsprong voor het 5e elftal.

In de 2e helft was het 4e elftal wakker geschud en was de hele 2e helft sterker. Maar het resulteerde niet in doelpunten en dat betekende een verrassende overwinning voor het 5e elftal.

Het was voor mij een leuke en geen saaie wedstrijd met ook dank aan de twee uitstekende assistenten die foutloos hadden gevlagd.

 

Uitblinkers.

Wil toch enkele uitblinkers noemen. De absolute uitblinkers waren de nr 10 van het 5e elftal (naam moet je maar opzoeken, dat weet ik niet ) die alles dicteerde op het middenveld en haast niet te stoppen was. Verder de nr. 5 van het 5e die de spits van het 4e (rossige speler) helemaal uitschakelde de hele wedstrijd zonder ook maar één overtreding gemaakt te hebben tegen deze spits. En als laatste de nr. 4 van het 4e die als een blok beton verdedigde en met volle inzet de duels inging. Menig elftal zou zo'n verdediger graag in zijn elftal willen hebben.

 

Na afloop.

Na de wedstrijd waren de festiviteiten nog niet afgelopen, want toen traden de Dikdakkers op in de kantine en dat was een groot succes, want vanaf het begin van hun optreden zat de feeststemming er goed in.

 

Resumerend:

- Ik heb een fantastische en gezellige dag gehad. 

- Heel goed georganiseerd en alles tot in de puntjes geregeld.

- Vanaf het begin dat ik aankwam op het sportpark tot aan het einde heb ik mij erg thuis gevoeld bij SC Rouveen.

 

Ik wil iedereen bedanken voor de gastvrijheid die ik heb mogen ontvangen.

 

Vriendelijke groet,

 

Roelof Luinge

 

*****

 

Noot: de eerder geplaatste berichten over deze wedstrijd zijn tussen de 3500-4000 keer op facebook gezien. Een ware promotie van de SC Rouveen.

 

 

 Foto's bij dit berichtReacties (1)

13 mrt 2017 18:59
Ron Dunnink
Voor de beeldvorming:
Nummer 10 Rouveen 5: Erwin Harink
Nummer 5 Rouveen 5: Jarno Visscher
Nummer 4 Rouveen 4: Karlo Veerman

Reactie plaatsen

Je moet eerst inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.