Rouveen JO8-1 · Bekerwinst SC Rouveen JO8-1
08 mei 2018 08:53 - Door: Erik Dunnik - Bekeken: 164

Afgelopen maandag stond voor SC Rouveen JO8-1, thuis tegen FC Meppel JO-8-2, de 2e KO ronde in de beker op het programma.

Het was al een poos geleden dat de 1e KO ronde gespeeld werd, namelijk op zaterdag 16 december. Toen werd er thuis met 7-4 gewonnen van FC Oldemarkt. Vorige week werd er pas geloot voor deze 2e KO ronde en bleek FC Meppel JO8-2 de tegenstander.

JO8-1 kwam goed uit de startblokken en wist al snel een 4-0 voorsprong te nemen. FC Meppel had weinig in te brengen tegen de daadkracht van onze jongens. Er werd gerust met een 6-0 stand in het voordeel van Rouveen.

In de 2e helft was het allemaal net wat slordiger en kwam FC Meppel er ook een paar keer goed uit. Beide ploegen wisten daardoor het net nog vrij vaak te vinden. Eindstand 12-3 voor SC Rouveen JO8-1.

Eind van deze week zal de loting volgen voor de 3e KO ronde op woensdag 16 mei.

De winnaar van de 3e KO ronde mag op woensdag 23 mei spelen in de kwartfinale en de winnaars van die kwartfinales plaatsen zich voor de bekerfinaledag op zaterdag 2 juni bij SC Joure (regio Noord).

Komende zaterdag speelt JO8-1 een competitiewedstrijd in Hoogeveen. Daarna volgen 2 thuiswedstrijden op zaterdag 19 en 26 mei en zit de competitie er op.

SC Rouveen JO8-1 speelt na de winterstop in de 1e klasse en doet het daar zeer verdienstelijk met 3 overwinningen en 4 nederlagen.

Tot de volgende (beker)update!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Reactie plaatsen

Je moet eerst inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.