Rouveen JO8-1 · Winst SC Rouveen JO8-1
03 september 2017 12:55 - Door: Erik Dunnik - Bekeken: 199

Het F4 team van vorig seizoen gaat dit seizoen onder de nieuwe naam JO8-1 voetballen. De spelers zijn allen in 2010 geboren en zodoende speelgerechtigd voor dit team. Leider Johan de Witte neemt dit seizoen naast het leiderschap op zaterdag ook de training op woensdag voor zijn rekening.

In de bekercompetitie mogen ze het dit jaar opnemen tegen MSC JO8-1, WIJC JO8-1 en Alcides JO8-1. Ook in deze bekerwedstrijden gelden de nieuwe regels die de KNVB voor dit seizoen doorgevoerd heeft. Hoofdpunten daarvan zijn de afmetingen van het speelveld (de helft van ons pupillenkunstgrasveld) en er moet 6 tegen 6 gespeeld worden i.p.v. 7 tegen 7.

Afgelopen zaterdag mocht het team na de startochtend (teamfoto en gesprek met het bestuur) naar Meppel toe om het tegen MSC JO8-1 op te nemen. Een team met veel beginnelingen en ook zonder wissels deze ochtend. Daardoor was het krachtsverschil iets te groot en kon SC Rouveen JO8-1 met een 15-2 zege naar huis toe keren. Al met al een goede start en hopelijk het begin van een mooi seizoen.

Volgende week zaterdag 9 september speelt JO8-1 thuis om 10.00 uur tegen WIJC JO8-1.

Komt allen !!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Reactie plaatsen

Je moet eerst inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.