Rouveen JO19-1 · Rouveen JO19-1 verliest in Rolde
12 mei 2018 18:20 - Door: Bart Kattenberg - Bekeken: 150
Rolde - Op zaterdag 12 mei stond voor Rouveen JO19-1 de uitwedstrijd tegen Rolder Boys JO19-1 op het programma. Met een 13-koppige selectie reisde Rouveen vol goede moed af naar Rolde. Deze moed was in de wedstrijd echter nauwelijks terug te zien, want bijna alle afspraken die voor de wedstrijd gemaakt waren, werden niet uitgevoerd. Rouveen legde een slechte wedstrijd op de mat en mocht nog tevreden zijn met de 0-0 ruststand. In de tweede helft werd het spel van Rouveen er helaas niet beter op en zo ging de thuisploeg er met een zeer verdiende zege vandoor: 2-0.
In de eerste helft gebeurde er weinig noemenswaardigs aan de kant van Rouveen, het spel van Rouveen was alles behalve hoogstaand. In tegenstelling tot Rouveen, ging de bal bij Rolder Boys bij vlagen prima rond en werden er veel kansen gecreeërd. In de afronding schoot de thuisploeg echter wel tekort en zo stond het bij rust nog 0-0. 

In het tweede bedrijf verandere het spelbeeld niet en was het weer Rolder Boys die de boventoon voerde. De thuisploeg kreeg al snel kansen en stond binnen een kwartier na rust al 2-0 voor. Rouveen bood weinig verzet en kon zelf niet meer gevaarlijk worden. Rolder Boys vond het met een 2-0 voorsprong allemaal wel prima en zo bloedde de wedstrijd langzaam dood. Na een zeer matige wedstrijd, was de eindstand dus 2-0. 

Scoreverloop:
1-0 Rolder Boys, 50.
2-0 Rolder Boys, 55.

Opstelling SC Rouveen JO19-1:
Gerco - Mark - Sander - Sven - Vincent (Joshua, 65.) - Bart (Arjen, 45.) - Matthias - Stefan - Jochem - Mart - Dylan

In de resterende twee wedstrijden van dit seizoen, hoopt Rouveen de 7e plek veilig te spelen. De volgende wedstrijd zal zijn op 19 mei. Dan ontvangt Rouveen op eigen veld JVC Oostenburg JO19-1, de aftrap zal zijn om 12:00. Aansluitend speelt ons vlaggenschip de cruciale wedstrijd tegen Reaal Dronten in de strijd voor rechtstreeks lijfbehoud, deze wedstrijd begint om 14:30, dus komt allen naar Sportpark Rouveen aankomende zaterdag! Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Reactie plaatsen

Je moet eerst inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.