Rouveen JO19-1 · Zware kater voor Rouveen JO19-1
21 april 2018 16:57 - Door: Bart Kattenberg - Bekeken: 235
Rouveen - Op een zeer zonnige zaterdagochtend troffen Rouveen JO19-1 en Musselkanaal JO19-1 elkaar op het kunstgras in Rouveen. Beide ploegen lieten bij vlagen uitstekend voetbal zien; Rouveen deed dit vooral in het eerste bedrijf en Musselkanaal in het tweede bedrijf. Ook in het scoreverloop was dit terug te zien, want Rouveen rustte met een 1-0 voorsprong, echter was de eindstand 1-2.
De wedstrijd begon wat rommelig en de eerste echte kansen bleven een tijdje uit. Musselkanaal was de ploeg die voor het eerste grote gevaar zorgde: na een prima uitgespeelde aanval belandde de bal op de paal. Na deze mogelijkheid begon de wedstrijd wat op gang te komen en Rouveen nam meer initiatief. De thuisploeg was dan ook al snel dreigend via Mattias en Mart, echter kregen zij de bal niet langs de doelman. Rouveen bleef aanvallen en kwam na 35 minuten op een verdiende voorsprong. Roy was het eindstation van een schitterende aanval en tekende daarmee aan voor de 1-0. In het restant van de eerste helft bleven grote kansen uit.

In de tweede helft veranderde het spelbeeld; Musselkanaal werd sterker en sterker en drong Rouveen ver achteruit. De groen-witte defensie hield lang stand, maar na een aantal gemiste kansen was het in de 65ste minuut toch raak voor de bezoekers, 1-1. Na de gelijkmaker was Rouveen de draad volledig kwijt en kreeg het bij de eerstvolgende kans weer een tegentreffer, 1-2. Musselkanaal was een aantal minuten nodig om de wedstrijd om te doen draaien en kwam na de tweede treffer niet meer echt in gevaar, zo bleef het bij 1-2.

Opstelling SC Rouveen JO19-1:
Gerco - Mark - Sander - Bart - Sven - Dylan - Vincent - Mattias - Stefan - Mart (Joshua, 70.) - Roy (Jochem, 45.)

Scoreverloop:
1-0 Roy, 35.
1-1 Musselkanaal, 65.
1-2 Musselkanaal, 69.

Rouveen JO19-1 komt dus net te kort tegen Musselkanaal (nummer 2 van de Hoofdklasse P) en raakt daarmee zijn aansluiting bij de top kwijt. Het seizoen bloedt dus langzaam dood voor JO19-1, wat zeer jammerlijk is. De eerstvolgende wedstrijd zal aankomende dinsdagavond plaatsvinden: er staat dan een inhaalwedstrijd tegen Raptim JO19-1 op het programma. De aftrap in Coevorden zal om 19:30 zijn.
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Reactie plaatsen

Je moet eerst inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.