Rouveen JO19-1 · Rouveen JO19-1 onderuit tegen Noordscheschut JO19-1.
14 april 2018 17:54 - Door: Bart Kattenberg - Bekeken: 154
Noordscheschut - Op een aangename voetbalmiddag in Noordscheschut, slaagde Rouveen er niet in om punten te behalen. In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en aan beide kanten waren er veel kansen. Noordscheschut kwam op een 2-0 voorsprong, maar Rouveen kwam nog voor rust terug en zocht de thee op met een 2-3 voorsprong. In de tweede helft echter, toonde Noordscheschut ook veerkracht, wat resulteerde in een 4-3 eindstand.
In de eerste minuten van de wedstrijd zette Rouveen de boventoon en kreeg het 2 uitstekende kansen via Daimen. Een doelpunt bleef, mede dankzij een afgekeurde goal, uit en Noordscheschut was wakker. Rouveen werd na de goede openingsfase ver teruggedrongen en keek al snel tegen een 2-0 achterstand aan. Na een minuut of 30 begon Rouveen echter beter te voetballen en wist het via 2 treffers van Mattias terug te komen tot 2-2. Vervolgens jaagde Rouveen op de 3e treffer en die kwam er nog voor rust: na een uitstekend lopende aanval wist Mart de 2-3 tegen het net te schieten. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft kregen beide ploegen kansen, hetzij voor Noordscheschut de wedstrijd weer spannend te maken, hetzij voor Rouveen de wedstrijd in het slot te gooien. Beide ploegen wisten lang niet te scoren en daardoor bleef Noordscheschut in de wedstrijd. De 3-3 viel uiteindelijk na matig optreden door de Rouveense defensie. In de slotfase van de wedstrijd kreeg Rouveen een paar goede kansen om de winnende treffer te maken, echter viel de bal er aan de andere kant in: 4-3. 

Opstelling SC Rouveen JO19-1:
Gerco - Mark - Bart - Sander - Sven (Arjen, 70.) - Dylan - Mattias - Stefan - Jochem - Mart - Daimen (Roy, 20.-->Vincent, 70.)

Scorverloop:
1-0 Noordscheschut, 15.
2-0 Noordscheschut, 25.
2-1 Mattias, 35.
2-2 Mattias, 40.
2-3 Mart, 43.
3-3 Noordscheschut, 65.
4-3 Noordscheschut, 90.

Rouveen en Noordscheschut waren in een matige wedstrijd aan elkaar gewaagd en na een spannende tweede helft trok Rouveen uiteindelijk aan het kortste eind. Een flinke domper voor Rouveen, maar de knop moet al snel weer om: volgende week wacht een wedstrijd tegen, nummer 3, Musselkanaal JO19-1. Aftrap in Rouveen is om 12:00.Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Reactie plaatsen

Je moet eerst inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.