Rouveen JO19-1 · Einde aan zegereeks..
07 april 2018 18:51 - Door: Bart Kattenberg - Bekeken: 212
Rouveen- SC Rouveen JO19-1 ontving vandaag koploper Hoogeveen JO19-1. Een waar kansenfestijn deed zich voor in Rouveen, maar Hoogeveen verzilverde uiteindelijk de meeste kansen. Rouveen speelde in de eerste helft matig en ging met een achterstand aan de thee. In het tweede bedrijf deed Rouveen prima mee, maar benutte het de kansen niet. De uitploeg deed dit echter wel en bepaalde de einstand op 0-4.
In de eerste minuten van de wedstrijd was het vanaf beide kanten een beetje afwachtend. Hoogeveen nam echter snel initiatief en wist al snel de 0-1 te maken. Na dit doelpunt golfde het spel op en neer en kregen beide ploegen kansen, een treffer bleef echter uit. In het restant van de eerste helft bleven grote kansen uit, maar Hoogeveen kreeg nog een cadeautje van de scheidsrechter: de bal ging, na een prima verdedigende actie, op de stip en Gerco werd de verkeerde hoek ingestuurd: 0-2. 

In het tweede bedrijf van de wedstrijd was Rouveen de bovenliggende partij. Er werden vanaf de aftrap vele kansen gecreeërd, maar ze werden één voor één gemist. Zelfs een penalty werd niet benut en zo bleef de aansluitingstreffer uit. Hoogeveen wist zijn stempel nog wel te drukken op de wedstrijd: In de laatste 20 minuten van de tweede helft vond het nog tweemaal het net en zo werd de eindstand bepaald op 0-4. 

Opstelling SC Rouveen JO19-1:
Gerco - Mark (Roy, 70.) - Sander - Bart (Vincent, 65.) - Sven - Dylan - Mattias - Cas - Stefan - Mart (Jochem, 55.) - Daimen 

Scoreverloop:
0-1 Hoogeveen, 10.
0-2 Hoogeveen, 35.
0-3 Hoogeveen, 70.
0-4 Hoogeveen, 85.

Rouveen stelde vandaag zwaar teleur in een cruciale wedstrijd in de strijd om de derde periode. Er werd bij vlagen prima voetbal gespeeld en er werden vele kansen gecreeërd. Toch bleek Hoogeveen uiteindelijk een maatje te groot, met name qua effectiviteit. 
Volgende week speelt Rouveen JO19-1 een uitwedstrijd tegen Noordseschut JO19-1. De aftrap in Drenthe zal zijn om 14:30. 
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Reactie plaatsen

Je moet eerst inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.