Rouveen JO19-1 (A1)

Laatste uitslag
Stadskanaal JO19-1 - Rouveen JO19-1 (A1)  ·  1-2

Trainingstijden
Maandag19:30-21:00 uur
Woensdag19:30-21:00 uur

Begeleiding
TrainerHarold Hulst
Leider/Ass. ScheidsHenri Kuiper
Leider/Ass.Johan Huisman
Leider/Ass.Allard Bouwmeester
LeiderEduard BisschopSpelersoverzicht
1.Sven Russcher
2.Mart Dunnink
3.Vincent Harink
4.Gerco Ritsma
5.Arjen Palland
6.Stefan Leeftink
Programma
Geen programma bekend.

Uitslagen
02/06Stadskanaal JO19-1-Rouveen JO19-1 (A1)1-2
26/05Stadskanaal JO19-1-Rouveen JO19-1 (A1)-
19/05Rouveen JO19-1 (A1)-SJO J.V. Oostenburg JO19-3-4
12/05ST Rolder Boys/SGO/SVDB J-Rouveen JO19-1 (A1)2-0
24/04Raptim JO19-1-Rouveen JO19-1 (A1)2-1

Nico Blokzijl-toernooi SC Rouveen O23.

Zaterdag 23 juni zal het Nico Blokzijl-toernooi voor teams onder 23 plaatsvinden in Hollandscheveld. In ÚÚn poule, waarin alle teams het tegen elkaar opnemen, zal worden uitgemaakt wie er tegen elkaar spelen in de kruisfinales. De wedstrijden duren allen 25 minuten en om 14:00 zal de winnaar bekend zijn. De deelnemende teams zijn SV HODO O23, VV Hoogeveen O23, VV Hollandscheveld O23 en SC Rouveen O23. Rouveen speelt de eerste wedstrijd om 10:30 tegen HODO. De tweede wedstrijd om 11:15 tegen Hollandscheveld en de laatste poulewedstrijd om 12:00 tegen Hoogeveen. 

Aansluitend zullen de kruisfinales plaatsvinden, deze beginnen om 12:45. Tenslotte zullen om 13:30 de finale-wedstrijden gespeeld worden, waarin de eindstand bepaald wordt. 

Rouveen zal aantreden met de complete JO19-selectie van dit jaar, maar wordt ook nog aangevuld door Thomas Harink, Milan Smit en Jean-Paul Hooikammer vanuit Rouveen 1. Het beloofd mooi voetbal- en terrasweer te worden, dus supporters zijn allen van harte welkom!
Lees meer
 

Waarom dan?

Waarom dan? Dat vroegen wij ons ook af toen we hoorden dat de wedstrijd tegen Stadskanaal alsnog gespeeld moest worden. Na wat gepuzzel om de selectie en staf compleet te krijgen, verschenen er zaterdagochtend toch 16 koppen in de kantine. Na een gezamenlijke lunch in de kantine en een uitstekend voorbereidde wedstrijdbespreking, werd er vol goede moed afgereisd naar Stadskanaal. Vandaag ontbraken Jochem, Sanco en Gerco vanwege omstandigheden. Ook ontbrak Dylan. Dylan had liever met zijn eigen team mee gedaan maar als het nodig is voor de club dan doe je nooit een vergeefs beroep op hem, daarom sloot hij aan bij het 2e. Na een (te) lange heenreis, kwam de selectie rond 14:00 aan in Stadskanaal. De warming-up o.l.v. Bouwmeester, Mijnheer en van Keulen was zeer fanatiek en Rouveen leek klaar voor het treffen met de Groningers. 

In de eerste helft hield Rouveen de pot keurig dicht. Op een paar kleine kansjes en wat standaardsituaties na, was de thuisploeg amper gevaarlijk. Rouveen daarentegen kreeg, ondanks dat het met alles en iedereen achter de bal stond, toch een paar gevaarlijke mogelijkheden via David, Daimen en Elrik. Gescoord werd er echter niet. De rust naderde en de brilstand stond na 44 minuten nog altijd op het bord, toch gingen de ploegen niet met deze stand de rust in, want in de laatste minuut van de eerste helft kwam Stadskanaal uit een standaardsituatie op 1-0.

In de kleedkamer was er tevredenheid over het vertonde spel, maar de achterstand zorgde toch voor enige onvrede. Interim-trainers Bouwmeester en Mijnheer besloten daarom in te grijpen. Deze ingrijpingen waren rigoreus, maar ondanks dat pakten ze toch heel goed uit.

De aanpassingen in de opstelling van Rouveen werden door Stadskanaal behoorlijk onderschat. De ploeg begon veel te lichtzinnig aan het tweede bedrijf en na een minuut stond daardoor de gelijkmaker al op het bord: 1-1. Rouveen beukte door en overdonderde Stadskanaal volledig, kans op kans werd gecreeërd en de 1-2 bleef niet lang uit. Al na 60 minuten had Rouveen de achterstand omgebogen. De bezoekers waren heer en meester en de gemoederen liepen hoog op bij de Groningers. Dit werd onderstreept in de 65ste minuut, toen de wedstrijd na een zware blessure van Bart gestaakt werd. De nummer 9 van Stadskanaal, die de hele wedstrijd al zichtbaar veel moeite had om zichzelf onder controle te houden, deelde een ongeloofelijke doodschop uit waardoor Bart een scheenbeenbreuk opliep. De wedstrijd eindigde daardoor in mineur, maar door de zege eindigt het seizoen voor Rouveen toch positief.

De wedstrijd werd stilgelegd en na enig overleg werd besloten om de 1-2 als eindstand te noteren, dit was voor Stadskanaal tevens het hoogst haalbare resultaat.

Opstelling SC Rouveen JO19:
Gerben - Mark - Bart - Mart - David - Sven - Stefan (Eric, 45.) - Matthias - Vincent - Elrik - Daimen

Scoreverloop:
1-0 Stadskanaal, 45.
1-1 Elrik, 46.
1-2 Daimen, 55.

Tussen- en tevens eindstand:
SC Stadskanaal JO19-1 1-2 SC Rouveen JO19-1
Lees meer