JO19-1 combi (A1) · COMBI-TEAM SCR-VVS JO19.
07 oktober 2018 13:15 - Door: Harm Hoeve - Bekeken: 233
Uitreiking van nieuwe tenues door CZ Rouveen aan het combi-team van de JO19-1 van de verenigingen SC Rouveen en VV Staphorst.

Tijden veranderen.  Waar een aantal jaren nog niet aan gedacht kon worden, werd in de afgelopen maanden toch gerealiseerd. Spelers van de SC Rouveen en de VV Staphorst komen samen uit in één team in de Hoofdklasse van de JO19.

In het belang van beide verenigingen werd dit combinatie-team in de zomerstop gerealiseerd. Acht spelers van de VVS en zes spelers van de SCR vormen nu samen een team. Beide verenigingen hebben hier belang bij, aangezien beide verenigingen graag hun goede JO19-spelers in deze hoofdklasse willen laten spelen.

In goed overleg worden de wedstrijden en trainingen op beide sportparken gepland.

Ook de directie van de CZ Rouveen ziet een positief signaal in deze samenwerking en was bereid dit combinatie-team geheel te voorzien van nieuwe tenue’s.

Onder aanwezigheid van onder andere Klaas Hokse en Bert Brand (namens de CZ Rouveen), Rudy Klomp en Benny Miggels (voorzitters van beide verenigingen) en Bert Krale (wethouder Sportzaken van de Gemeente Staphorst) werden de tenues afgelopen zaterdag officieel overhandigd.

Na deze uitreiking werden de spelers nog even toegesproken door beide voorzitters en door wethouder Sportzaken Bert Krale. De wethouder zag ook vele voordelen in deze samenwerking tussen beide verenigingen.

In de komende week zal aan dit samenwerkingsverband tussen beide dorpsclubs middels een redactioneel stuk in de Meppeler Courant nog wat extra aandacht besteedt worden.Foto's bij dit berichtReacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Reactie plaatsen

Je moet eerst inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.