Rouveen JO17-1 · Twedo JO17 net te sterk voor Rouveen JO17-1
13 mei 2018 08:58 - Door: Erwin Balder - Bekeken: 188
Nadat er vorige week weer gewonnen werd, was het vandaag de taak om deze lijn door te trekker. Twedo was op voorhand een lastige tegenstander gezien de ranglijst waarin zij op de tweede plaats staan. Na een goede start in de eerste helft waarin we goed stonden, kon Eric na 20 minuten de 1-0 binnen rammen vanuit een vrije trap. Helaas wisten wij net als vorige week deze voorsprong nog geen minuut vast te houden en stond het al heel snel weer 1-1, dat was tevens de ruststand.

In de rust moest er noodgedwongen gewisseld worden, want de een na de ander had last van pijntjes. Al vrij snel in de tweede helft wist de laaste man van Twedo mee op te komen en schoot de bal vanf 16 meter onhoudbaar achter Gerben.
Rouveen probeerde wel maar het lukte vandaag helaas niet om nog een keer te scoren. Jan kreeg in de allerlaatste minuut nog een grote kans, maar hij wist de bal helaas niet binnen te werken.

Zo werd er helaas verloren, maar aan de strijdlust van de spelers lag het zeker niet vandaag. Nu op naar donderdag wanneer we om 19:00 thuis spelen tegen Olympia.

Foto's bij dit berichtReacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Reactie plaatsen

Je moet eerst inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.