Rouveen JO17-1 · Wedstrijd duurt 2 minuten te lang voor Rouveen JO17
15 april 2018 21:01 - Door: Erwin Balder - Bekeken: 206
Afgelopen zaterdag mochten wij aantreden in Coevorden tegen Raptim JO17-1. Deze tegenstander was voor ons wederom totaal onbekend, bij het betreden van het veld werd al snel duidelijk dat we te maken kregen met een fysiek sterke ploeg. Wij hadden zelf behoorlijke persoonlijke problemen aangezien wij maar 10 spelers hadden. Gelukkig kwamen Stefan Harink en Justin Harink vanuit JO15-1 over om ons te helpen. Beide jongens speelden een uitstekende wedstrijd. Stefan mocht de hele wedstrijd als voorstopper functioneren en deed dit uitstekend. En Justin speelde en hele sterke tweede helft als links half. dank voor jullie inzet en een dank je wel voor de begeleiding van JO15-1 voor de medewerking.

De eerste helft was een erg rommelige wedstrijd, voetballend waren wij de betere ploeg, maar goed voetballen op het veld van Raptim was amper mogelijk, want dit veld was zacht uitgedrukt, erg slecht. Toch kregen wij een grote kans in de eerste helft, na een scrimmage voor de goal van Raptim kwam de bal voor de voeten van Rafael, hij bedacht zich geen moment, maar zijn schot werd helaas van richting veranderd en belande naast de goal. Verder kregen we nog een kans via Jan die een al vanuit een corner net overkopte. Voor de goal van Gerben gebeurde niet veel, de dingen die hij moest doen deed hij goed en zo gingen wij met een 0-0 stand de rust in.

In de tweede helft veranderde het spelbeeld wel, wij waren duidelijk de betere ploeg. Vooral via Bart waren wij erg gevaarlijk, bart was keer op keer zijn tegenstander te slim en te snel af en kon zo vaak via de rechterkant opstomen. In de 55ste minuut was Bart wederom zijn tegenstander te slim af en hield goed het overzicht, hij zag Jan helemaal vrij voor de goal staan en deze wist de bal prima binnen te schieten voor de 0-1. Hierna waren er nog kansen voor Roy en Jan. En een schot van Bart ging helaas voorlangs. Maar doordat wij de 0-2 niet wisten te maken bleef Raptim in de wedstrijd. Zij gingen met hun fysieke kracht volle bak vooruit het laatste kwartier, maar we wisten tot aan de 79ste minuut de goal schoon te houden. 1 minuut voor het einde van de wedstrijd kreag Raptim een vrij bal op een gevaarlijke plek, de speler wist de bal over de muur heen te werken en de bal stuitte net voor Gerben op en door het slechte veld kon Gerben de bal nog wel keren, maar de bal kwam weer terug het veld in, de spits van Raptim was er als de kippen bij om de buitenkansje af te werken, en zo kwam de 1-1 toch nog op het scorebord te staan.

In de blessuretijd kregen we nog zo'n gevaarlijke vrij trap tegen, deze wist Gerben gelukkig uitstekend te keren, direct hierna floot de uitstekend fluitende scheidsrechter af voor het einde van de wedstrijd en zo moesten wij genoegen nemen met 1 punt. Er had absoluut meer ingezeten, maar wij vergaten de 0-2 te maken. Nu op naar volgende week, dan spelen we om 12:30 in en tegen Hoogeveen.
Foto's bij dit berichtReacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Reactie plaatsen

Je moet eerst inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.