Rouveen JO17-1 · Rouveen JO17 doet zichzelf tekort tegen Nunspeet
03 maart 2018 20:22 - Door: Erwin Balder - Bekeken: 288
Na meer dan een maand geen wedstrijd gespeeld te hebben, mochten wij vandaag dan eindelijk weer eens de wei in. Na een zeer rumoerige winsterstop waarin veel gebeurd is wat betreft spelerswisselingen, zo is Stefan overgeheveld naar de JO19 selectie (vandaag kon hij omdat zijn team vrij was even lekker met ons mee ballen) en hebben wij onze krappe selectie zelfs uit kunnen breiden. Zo is Rafael Compagner overgekomen van JO15-2 en is Patrick Stegeman zijn broer, die al het hele seizoen bij ons speelt, komen helpen. Patrick kwam over van JO15-1 en heeft dit seizoen al een paar keer bij ons laten zijn klaar te zijn voor de stap naar JO17.

Ondanks het koude weer was het in het winterzonnetje prima vertoeven binnen de lijnen en waren we blij dat met Nunspeet JO17-1 een tegenstander was gevonden die ook graag wilde voetballen. Nunspeet speelt net als ons in de eerste klasse, alleen spelen zij in oost. Voor de winter zijn zij tweede geworden en zijn dus nu ingedeeld in de kampioenspoule van district oost, een geduchte tegenstander dus.

We begonnen de wedstrijd gelijk heel sterk, er werder behoorlijk wat kansen gecreërd en er werd in de eerste helft helemaal niets wegegeven. Zo gingen we dan ook volkomen terecht met een 1-0 voorsprong de kleedkamer in voor de rust. Vincent wist ons halevrwege de eerste helft, door goed doorjagen op de keeper, op een 1-0 voorsprong te zetten. Gezien de kansen die we daarna kregen was dat zelfs een beetje magertjes.

De tweede helft was geheel anders, we liepen veel achteruit te voetballen, passes kwamen niet aan en na twee tegen treffers was het geloof ook wat weg. Nunspeet speelde na de rust ook een klasse beter dan voor rust en wij hadden daar geen antwoord op. Zo verloren we deze wedstrijd met 1-5. Gezien het spel in de eerste helft was dat niet nodig, maar wij konden ons goede spel van voor de rust helaas niet doortrekken in de tweede helft.

Nu komende week volle bak aan de slag op de training en toewerken naar Nieuw Buinen. Dat is komende zaterdag de tegenstander voor de competitie, we spelen dan thuis om 10:15.

Foto's bij dit berichtReacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Reactie plaatsen

Je moet eerst inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.