Rouveen JO17-1 · JO17 wint de eerste 2 wedstrijden van 2018
22 januari 2018 12:56 - Door: Erwin Balder - Bekeken: 303
Afgelopen woensdag hadden wij onze eerste oefenwedstrijd gepland tegen Desz JO17-1. Desz speelt net als ons in de eerste klasse, alleen zijn zij in oost ingedeeld. Een tegenstander waar we het vaak lastig tegen hebben en nu bleek dat niet anders. Na een 0-1 stand na 40 minuten voetballen waarin Desz dus wist te scoren, maar wij voetballend de betere ploeg waren, alleen erg slordig in de afronding. In de tweede helft werd er even een schepje bovenop gedaan en wisten wij deze wedstrijd met 4-3 te winnen.

Doelpuntmakers
Jochem
Eric (2x)
Stefan.

Afgelopen zaterdag mochten wij aantreden tegen tweede klasser SVN uit Nijeveen. Enkele aanpassingen moesten er een uur voor de wedstrijd nog wel gedaan worden aangezien Arjen en Jan zich ziek moesten afmelden. Gelukkig waren Sander (JO19), Patrick Stegeman (JO15-1) en Rafael Compagner (JO15-2) bereid om ons uit de brand te helpen. Rafael maakte hierdoor zijn debuut in JO17 en deed zeer na behoren en hij mag terugkijken op een zeer goede wedstrijd.

Over de wedstrijd zelf kunnen we kort zijn. De eerste helft was erg slecht van onze kant, veel balverlies door slordige passing en de tegenstander van vandaag werd door een enkeling onderschat. Dat we met een 1-0 voorsprong de rust in gingen hadden we te danken aan Gerben die een paar keer goed wist op te treden en zelfs een penalty stopte. En Na een hele goede loopactie van Ruben wist Stefan de 1-0 binnen te schieten.

In de rust toch het een en ander omgezet. Eric kwam in de spits te spelen om toch een aanspeelpunt te hebben en er moest echt een stuk scherper gespeeld worden. Dit gebeurde ook, want na doelpunten van Eric (3x) en Roy wisten wij deze wedstrijd met 5-0 te winnen.

Al met al een zeer goed begin van 2018. Nu op naar zaterdag waar we gaan oefenen tegen Blokzijl JO17. De aftrap van de wedstrijd is om 10:15 in Rouveen.

Foto's bij dit berichtReacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Reactie plaatsen

Je moet eerst inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.