Technische zaken · Trainersduo maakt het seizoen af
30 december 2017 12:45 - Door: Theo Bolks - Bekeken: 611

De afgelopen weken is de technische commissie druk doende geweest met de invulling van de technische staf van de eerste selectie. Na het vertrek van Harry Lefferts moest er op korte termijn een vervanger worden gevonden en dit is gelukt binnen de eigen gelederen.

 

Na meerdere gesprekken is overeengekomen, dat Klaas Mijnheer en Joop Schra het seizoen gaan afmaken bij het eerste elftal. Klaas heeft de laatste weken voor de winterstop al voor de groep gestaan en hij zal dit dus ook de rest van het seizoen blijven doen. Vanaf de hervatting in het nieuwe jaar krijgt hij hierbij assistentie van Joop Schra.

 

Het duo heeft aangegeven deze taak op zich te willen nemen, met als doel om Rouveen 1 in veilige haven te loodsen. Na een teleurstellende eerste seizoenshelft zullen alle zeilen bijgezet moeten worden om dit te verwezenlijken. Wij hebben er vertrouwen in, dat deze twee clubmensen met hun ervaring en enthousiasme het team een positieve boost kunnen geven, waardoor de blik weer omhoog gericht kan worden.

 

Tot aan de winterstop heeft Joop de JO13-1 (D1) onder zijn hoede gehad en was Klaas verantwoordelijk voor de tweede selectie. Over de invulling van deze vacatures zal binnenkort meer bekend worden gemaakt.

 

 

De Technische CommissieFoto's bij dit berichtReacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Reactie plaatsen

Je moet eerst inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.