Technische zaken

Wat doet deze commissie?
Deze commissie streeft ernaar om het voor iedereen mogelijk te maken om het voetbalspel als wedstrijdsport op zowel prestatief als recreatief niveau te beoefenen. Het creëren van een optimale omgeving voor de ontwikkeling c.q. het gebruiken van de individuele voetbalkwaliteiten van alle actieve leden, ieder op zijn eigen niveau. Tot slot streeft deze commissie naar het bevorderen van het gevoel van verbondenheid van alle leden van de Sc Rouveen. 
Deze commissie is er tevens voor om op voetbaltechnisch gebied beleid te maken, uit te voeren, regels op te stellen en de communicatie en coördinatie binnen de vereniging te verbeteren en te optimaliseren.

Wie zitten in deze commissie?    
Voorzitter/selectie/dames : Theo Bolks 
Selectie: Theo Huisman 
Lagere senioren: Erik Dunnik 
Junioren/meiden: Johan Balder
Pupillen: Rene Kok

Hoe kan ik deze commissie bereiken?
Theo Bolks: 06 15 14 55 27
Theo Huisman: 06 29 62 34 75
Erik Dunnik: 06 44 02 59 48
Rene Kok: 06 12 19 91 04

Emailadres: theobolks@hotmail.com    

Wanneer vergadert deze commissie? 
Iedere laatste donderdag van de maand. Jeugdcoördinators 

Junioren (JO19, JO17)
Klaas Smit: Tel: 06-15560179

Junioren (JO15, JO13, JO11):
Rene Kok: Tel: 06-12199104 (rene.nienke@hotmail.com)

Meisjes/Dames (Dames 1, MO17, MO15, MO13):
Johan Balder Tel: 0651547648 (jbalder@home.nl)
 

Pupillen (JO10, JO9, JO8): 
Arjan Achteres Tel: 06-29536753 (arjanachteresch@hotmail.com) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
  

CONTRACT- VERLENGING

CONTRACTVERLENGING TECHNISCHE STAF 1e SELECTIE

 Voorafgaande aan de “Hollandse Avond” in het clubgebouw van de vereniging kon voorzitter Rudy Klomp bekend maken dat de contracten met de technische staf van de 1e selectie met een seizoen zijn verlengd.

Ook het seizoen 2019-2020 zal de technische staf van de dorpsclub bestaan uit dezelfde personen als dit seizoen. Eddy Zwijnenberg zal daarmee het tweede seizoen ingaan bij de vereniging uit Rouveen. Hij zal daar wederom geassisteerd worden door Arjan Schra en Ronald Kruise, die ook beiden aangegeven hebben met plezier een seizoen aan hun lopende contract toe te voegen.

Beide partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking, hetgeen geleid heeft tot deze contractverlenging. De vereniging heeft de afgelopen jaren matig gepresteerd, maar mede dankzij de nieuw gekozen weg en een geheel vernieuwde, verjongde spelersgroep staat het team momenteel op een keurige vierde plaats op de ranglijst in de 3e Klasse C (Oost).

De ambitie voorafgaande aan dit seizoen was om van deze nieuwe groep eerst een stabiele derdeklasser te maken en dan langzaam omhoog te kijken naar de tweede klasse. Gezien eerdergenoemde plaats op de ranglijst is aan de eerste ambitie op dit moment ruimschoots voldaan. De tweede ambitie blijft dan ook om voorzichtig verder omhoog te kijken. Bij handhaving van de spelersgroep gaat Zwijnenberg dan ook deze uitdaging met een gerust hart aan. De werkwijze in de tweede seizoenshelft zal dan ook op dezelfde wijze voortgezet worden, waarbij het nog iets “volwassener” maken van de jeugdige selectie de uitdaging wordt.

Lees meer
 

Zaterdag 15 juni 2019 Dissel/Japperij toernooi

Zaterdag 15 juni 2019 wordt in Staphorst het Dissel/Japperij toernooi georganiseerd voor senioren dames en heren.Meer info volgt tzt.Zet de datum vast in je agenda..............
Lees meer