Supportersclub

Wat doet deze commissie? 
De supportersclub is om activiteiten te organiseren ter bevordering van het interne en onderlinge verenigingsgevoel. De supportersclub is verantwoordelijk voor uitvoering van meerdere (vaste) activiteiten binnen Sc Rouveen. Tot slot ondersteunt de supportersclub bestaande/nieuwe initiatieven en (jeugd)activiteiten binnen de vereniging.  

Lid worden van de SC Rouveen supportersclub?
Klik hier om het aanmeldformulier voor de supportersclub te downloaden. Je mag het digitaal invullen en opsturen naar supportersclub@scrouveen.nl. Je mag het ook uitprinten, invullen en inleveren bij een van de commissieleden. 

Wie zitten in deze commissie?
Sietske Hoeve
Kristiaan van Reel
Berjan Nijboer
Ruud Veerman
Hans Kisteman (penningmeester)

Hoe kan ik deze commissie bereiken?
Verantwoordelijk bestuurslid: Jan Dunnink 06 46 03 31 28
Voorzitter: vacant

Emailadres: supportersclub@scrouveen.nl

Wanneer vergadert deze commissie?  
Deze commissie vergadert op de tweede donderdag van de maand in voorbereiding op activiteiten.             

Darttoernooi vrijdag 9 november

Vrijdagavond 9 november vindt het jaarlijkse darttoernooi weer plaats. Geef je op via de opgavelijst in de kantine. Of stuur even een berichtje naar Berjan (0630106104)

Aanmelden: 19.30 uur
Start toernooi: 20.00 uur
Inschrijfgeld: €5,-

Lees meer
 

Word ook lid van de Supportersclub!

Afgelopen dagen hebben de leden van de Supportersclub weer een brief ontvangen met een aantal leuke verrassingen voor het komende seizoen. Supportersclub-leden krijgen onder andere de enige echte SC Rouveen sleutelhanger/bieropener.
Ieder met een groen-wit hart wil deze SCR-plopper toch ook aan z'n sleutelbos hebben hangen?!

Word ook lid van de SC Rouveen Supportersclub! Voor slechts €20,00 per jaar draag je niet alleen onze club een warm hart toe, je ontvangt elk seizoen een aantal leuke extra's.

Nieuwe leden krijgen bovendien het enige echte SC Rouveen strandlaken (zolang de voorraad strekt, er zijn er nog een paar OP=OP). Het aanmeldformulier download je op deze pagina. Deze kan je digitaal invullen en mailen naar supportersclub@scrouveen.nl. Uitprinten, invullen en inleveren bij een van de commssieleden mag ook. 

Ben jij wel lid van de Supportersclub, maar heb jij nog geen brief ontvangen? Stuur ons dan even een mailtje of spreek ons even aan. Dan maken we dit in orde!
Lees meer