Spoorwind

Spoorwind BV sponsort SC Rouveen

 

De komende drie jaar zal Spoorwind BV hoofdsponsor zijn van SC Rouveen. Spoorwind BV is een jonge en innovatieve onderneming, gerund door een aantal ondernemers uit Rouveen. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in duurzame windenergie en is eigenaar van drie windturbines, geplaatst langs de spoorlijn Meppel-Zwolle.

Deze drie windturbines produceren 12 miljoen kWh aan stroom per jaar – dit is genoeg om 4500 tot 5000 huishoudens van stroom te voorzien. De energie die met de drie windmolens wordt opgewekt, wordt momenteel via RWE geleverd aan huishoudens die bewust kiezen voor groene stroom.

De sponsoring van het eerste elftal van SC Rouveen is voor Spoorwind BV tweeledig. Aan de ene kant wil het bedrijf zo graag de betrokkenheid bij de voetbalclub tonen, iets terugdoen voor de maatschappij. Alle vennoten van Spoorwind BV hebben veel affiniteit met voetbal en SC Rouveen.

Aan de andere kant wil Spoorwind BV via deze sponsoring meer mensen bewust maken van groene energie. Ook inwoners van Rouveen kunnen kiezen voor deze duurzame energievorm. Door te kiezen voor duurzame energie, kies je voor een schonere toekomst!

De komende drie jaar zullen de voetbalshirts van het eerste elftal van SC Rouveen aan de voorkant voorzien zijn van een windmolen en de naam Spoorwind BV, en op de achterkant zal de tekst ‘duurzame energie’ worden geplaatst. Spoorwind BV is trots om de komende drie jaar sponsor te mogen zijn van SC Rouveen!