Sponsorcommissie · VERLENGING HOOFDSPONSOR- CONTRACT.
14 april 2018 11:53 - Door: Harm Hoeve - Bekeken: 179
"SPOORWIND"blijft verbonden aan de SC Rouveen.

In de afgelopen periode heeft het bestuur en de sponsorcommissie van de SC Rouveen overleg gevoerd over een verlenging van het hoofdsponsorschap van de SC Rouveen. Dit overleg heeft geresulteerd in een verlenging van het sponsorcontract met drie jaar. “Spoorwind” zal derhalve in ieder geval pronken langs het veld en op het tenue van het eerste elftal tot aan het einde van het seizoen 2020/2021.

Bestuurslid Sponsorzaken Jan Dunnink en voorzitter Rudy Klomp (namens de club) en Peter Hol en Johan van Reel (namens Spoorwind) ondertekenden de sponsorovereenkomst. Het wordt door de vereniging sterk gewaardeerd dat een plaatselijk bedrijf zich voor de derde termijn van drie jaar wil verbinden als hoofdsponsor aan de vereniging.

De gezamenlijke eigenschappen en doelstellingen van sponsor en voetbalvereniging bestaan nog steeds en hebben geleid tot deze verlenging. Beide partijen willen graag scoren en hebben “groen” en “wind” hoog in het vaandel staan.  De vereniging als “groen-witte”-partij wil graag scoren om een zo hoog mogelijke plaats op de ranglijst te verkrijgen en “Spoorwind” wil zo goed mogelijk scoren met de productie en verkoop van “groene” energie. Dat het de vereniging de afgelopen jaren iets tegen  de “wind” gaat is duidelijk, maar gezien de goed gekwalificeerde jeugdspelers die er de komende jaren aan zitten te komen, zal het zeker weer een keer voor de “wind” gaan en komen zeker weer op het rechte “spoor”. 

 Spoorwind ondersteund maatschappelijke initiatieven die de leefbaarheid en duurzaamheid van Rouveen/ Staphorst versterken,  en dit wordt zo door “Spoorwind” al vanaf 2012 gehanteerd door de sponsoring van de vereniging met de meest actieve sporters (van 4 – 65 jaar) in Rouveen. De vereniging die op eigen kracht een zo hoog mogelijke plaats wil bereiken op de ranglijst.

De spontaan ontstane slogan “Scoren met GROENE energie” zal dan de komende jaren ook de basis blijven voor beide partijen.Foto's bij dit berichtReacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Reactie plaatsen

Je moet eerst inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.