Sponsorcommissie

Wat doet deze commissie? 
Deze commissie houdt zich bezig met sponsorzaken binnen Sc Rouveen. Sponsoring kan in meerdere vormen voorkomen, voorbeelden daarvan zijn via reclameborden, via naamsvermelding op de website van Sc Rouveen, via shirt-reclame van een van de elftallen. Daarnaast houdt de sponsorcommissie zich bezig met het onderhouden van contacten met onze sponsoren.

Wie zitten in de commissie?
Voorzitter: Carlo Dunnik  
Klaas Jan Volkerink
Jan Poolman 
Ronny De Boer      
Rene Kok   

Hoe kan ik deze commissie bereiken? 
Voorzitter Sponsorcommissie: Carlo Dunnik 06 11 30 48 57
Verantwoordelijk bestuurslid: Jan Dunnink 06 46 03 31 28

Emailadres: sponsoring@scrouveen.nl

Wanneer vergadert deze commissie? 
Deze commissie vergadert iedere twee maanden op de eerste maandag van de maand 

    
Meer informatie?
Bent u als sponsor geinteresseerd in een sponsor(pakket) bij Sc Rouveen? Neem dan contact op met een van bovenstaande personen. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Als laatste willen we natuurlijk al onze sponsoren bedanken voor hun bijdrage en aandacht, want laten we niet vergeten dat zonder sponsoren Sc Rouveen niet zou kunnen bestaan.

OP=OP Gratis kaarten beschibaar: SC Heerenveen - Roda JC

Vanuit het sportief partnership met SC Heerenveen zijn er weer kaarten te bestellen voor de wedstrijd SC Heerenveen - Roda JC van zaterdag 25 februari a.s. De wedstrijd begint om 20:45uur.
De kaarten kun je bestellen door een mail te sturen naar jarnold65@hotmail.com

Vermeld hierbij je naam en het aantal kaarten dat je wilt bestellen.

UPDATE 9-2: Van de 100 beschikbare kaarten zijn er inmiddels 60 vergeven. Dus wil je met een grotere groep naar de wedstrijd? Dat kan nog steeds, er zit geen maximum aan het aantal kaarten per persoon.

Lees meer
 

SC ROUVEEN "GEWILD" BIJ SPONSOREN.

Nu het nieuwe clubgebouw haar voltooiing nadert, krijgt ook de omgeving van het complex een nieuw gezicht.

Steeds beter komt de nieuwe accommodatie in het zicht vanaf de Korte Kerkweg. Het oude clubgebouw is inmiddels verdwenen. De vrijgekomen ruimte zal binnenkort opgevuld worden middels het plaatsen van de pannakooi, een ruime fietsenparkeerplaats en nog een aantal autoparkeerplaatsen.

Rondom het vorig jaar in gebruik genomen kunstgrasveld staan reclameborden geplaatst van diverse bedrijven en instanties uit de gemeente Staphorst en wijde omgeving. Veel bedrijven benaderden nadien de sponsorcommissie van de  SC Rouveen met de vraag of er nog meer ruimte zou komen voor reclameborden. Dit heeft de sponsorcommissie doen besluiten om een “tweede ring” te plaatsen, waarop ruimte zou zijn voor ca. 40 nieuwe bordsponsoren. De eerste borden uit deze serie zijn op zaterdagmorgen geplaatst door vrijwilligers van de club.

Tijdens een onderhoud met bestuurslid commerciële zaken Jan Dunnink en voorzitter van de sponsorcommissie Carlo Dunnik bleek dat nagenoeg alle 40 plaatsen al gereserveerd zijn voor nieuwe gegadigden. Om geen bedrijven nul op het rekest te geven, lopen er alweer plannen om deze “tweede ring” door te trekken langs de gehele zijkant van het hoofdveld.

Vooreerst dus weer ruimte voor nieuwe belangstellende bedrijven, die hiervoor contact op kunnen nemen met eerdergenoemde personen (contactgegevens staan op de website van de vereniging www.scrouveen.nl

Lees meer