Sponsorcommissie

Wat doet deze commissie? 
Deze commissie houdt zich bezig met sponsorzaken binnen Sc Rouveen. Sponsoring kan in meerdere vormen voorkomen, voorbeelden daarvan zijn via reclameborden, via naamsvermelding op de website van Sc Rouveen, via shirt-reclame van een van de elftallen. Daarnaast houdt de sponsorcommissie zich bezig met het onderhouden van contacten met onze sponsoren.

Wie zitten in de commissie?
Voorzitter: Carlo Dunnik  
Klaas Jan Volkerink
Jan Poolman 
Ronny De Boer      
Jan Bisschop
Jarnold Slager 

Hoe kan ik deze commissie bereiken? 
Voorzitter Sponsorcommissie: Carlo Dunnik 06 11 30 48 57
Verantwoordelijk bestuurslid: Jan Dunnink 06 46 03 31 28

Emailadres: sponsoring@scrouveen.nl

Wanneer vergadert deze commissie? 
Deze commissie vergadert iedere twee maanden op de eerste maandag van de maand 

    
Meer informatie?
Bent u als sponsor geinteresseerd in een sponsor(pakket) bij Sc Rouveen? Neem dan contact op met een van bovenstaande personen. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Als laatste willen we natuurlijk al onze sponsoren bedanken voor hun bijdrage en aandacht, want laten we niet vergeten dat zonder sponsoren Sc Rouveen niet zou kunnen bestaan.

NIEUW RECLAMEBORD (7)

CASCO BOUW NEDERLAND BV

Het zevende reclamebord wat wordt gepubliceerd, is het bord van Casco Bouw Nederland bv .

Casco Bouw Nederland BV realiseert betonwerken in de woning- en utiliteitsbouw. Het bedrijf heeft  ruime ervaring in verschillende bouwsystemen, zoals tunnelbouw, wanden / breedplaat, prefab casco’s maar ook traditioneel betonwerk. Men voert het werk niet alleen uit, maar kan ook een belangrijke partner zijn in de ontwerp- en voorbereidingsfase. Door hen tijdig bij het project te betrekken, kan samen het optimale bouwproces gerealiseerd worden.

Het bedrijf is begonnen in 2003. Als gespecialiseerd tunnelbouwer heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een onafhankelijke- en allround betonbouwer in de woning- en utiliteitsbouw. Naast tunnelbouw voeren ze werken uit in wanden / breedplaat, maar ook als volledig prefab casco. Ook kunnen ze de fundering, poeren, liftputten, kelders en de commerciële ruimtes voor u verzorgen. Kortom, u kunt bij hen terecht voor het uitbesteden van het volledige betoncasco.

Voor veel meer informatie over Casco Nederland bv:  http://cascobouwnederland.nl/

Lees meer
 

NIEUW RECLAMEBORD (6)

PIJLMAN KANTOORMEUBELEN Het zesde bord wat gepresenteerd wordt is het bord van Pijlman Kantoormeubelen te Zwolle.

Pijlman Kantoormeubelen uit Zwolle is een dynamisch, no-nonsense familiebedrijf wat al ruim 35 jaar actief is op de zakelijke, zorginstellingen en particuliere markt. Goede service, uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen staan bij ons op nummer 1. Wij bieden nieuwe en gebruikte kantoormeubelen:  bureaustoelen, bureaus, roldeurkasten, draaideurkasten, kantinemeubilair, schoolmeubilair enz. 

Een passende oplossing waarbij een combinatie van nieuw en gebruikt kantoormeubilair mogelijk is gaan wij graag met u uitwerken. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw huidige meubilair een nieuw uiterlijk te geven Refurbished meubilair. Al onze meubelen voldoen aan ARBO en NEN- normen en zijn uit voorraad leverbaar waardoor  wij in staat zijn om op korte termijn uw kantoor of thuiswerkplek in te kunnen richten.

Pijlman kantoormeubelen is gevestigd aan de Baileystraat 10 op bedrijventerrein Marslangen G te Zwolle. Hier bevind zich onze showroom en het magazijn van ruim 3300 m2  Wij leveren meubilair door heel Nederland en ons eigen team van ervaren en bekwame medewerkers zorgt dat uw aankoop vakkundig bij u wordt afgeleverd. Door onze snelle levering, vakkundig gemonteerd en deskundig advies verwachten wij naar tevredenheid u tot een langdurige relatie te maken.

Pijlman kantoormeubelen biedt u:

  • Een ruim assortiment nieuw en gebruikt kantoormeubilair
  • Nieuwe en gebruikte kantoormeubelen die voldoen aan de Arbo en NEN normen
  • Nieuwe en gebruikte kantoormeubelen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. 
  • Gratis levering* en montage van uw aankoop
  • Snelle leveringen, door onze grote voorraad.
  • Persoonlijke service en advies op maat van A tot Z 
  •  

Tot ziens bij Pijlman Kantoormeubelen in Zwolle!  Website:  www.pijlman.nl

 

Lees meer