Sponsorcommissie

Wat doet deze commissie? 
Deze commissie houdt zich bezig met sponsorzaken binnen Sc Rouveen. Sponsoring kan in meerdere vormen voorkomen, voorbeelden daarvan zijn via reclameborden, via naamsvermelding op de website van Sc Rouveen, via shirt-reclame van een van de elftallen. Daarnaast houdt de sponsorcommissie zich bezig met het onderhouden van contacten met onze sponsoren.

Wie zitten in de commissie?
Voorzitter: Carlo Dunnik  
Klaas Jan Volkerink
Jan Poolman 
Ronny De Boer      
Rene Kok   

Hoe kan ik deze commissie bereiken? 
Voorzitter Sponsorcommissie: Carlo Dunnik 06 11 30 48 57
Verantwoordelijk bestuurslid: Jan Dunnink 06 46 03 31 28

Emailadres: sponsoring@scrouveen.nl

Wanneer vergadert deze commissie? 
Deze commissie vergadert iedere twee maanden op de eerste maandag van de maand 

    
Meer informatie?
Bent u als sponsor geinteresseerd in een sponsor(pakket) bij Sc Rouveen? Neem dan contact op met een van bovenstaande personen. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Als laatste willen we natuurlijk al onze sponsoren bedanken voor hun bijdrage en aandacht, want laten we niet vergeten dat zonder sponsoren Sc Rouveen niet zou kunnen bestaan.

"GOUD VOOR ZILVER"

Veel dank verschuldigd aan "vrijdagmorgen"-vrijwilligersbrigade.

Je hoort en ziet ze (bijna) niet.  Maar hun aanwezigheid op de (voetbal loze) vrijdagmorgen is van enorm belang voor onze vereniging om op de andere tijden bezig te zijn met de belangrijkste doelstelling van een voetbalvereniging, nl. het bedrijven van het leuke, boeiende “voetbal”-spelletje. Dankzij deze brigade kunnen vele inwoners van Rouveen en omstreken (van jong tot oud) hun voetbalkunsten vertonen op het prachtige, nieuwe sportcomplex aan de Korte Kerkweg.

Wat doet deze brigade* zoal op de vrijdagmorgen zal menigeen zich afvragen. Welnu, dat is bijna niet te beschrijven. Het gaat van slepen, vegen, rollen, poetsen, schroeven, spijkeren, zagen, opruimen, lijnen trekken, doelen verzetten naar zaken van éénmalige klussen.

Zo ook op vrijdagmorgen j.l.  Een tweetal éénmalige projecten werden door de brigade aangepakt. Er werden trottoirbanden geplaatst om de plantstrook voor het ballenhok, waardoor voorkomen wordt dat er na een regenbui veel zwart zand over het looppad langs het hoofdveld loopt.

Een nog grotere klus die ter hand werd genomen was het monteren van een groot aantal nieuwe reclameborden in de 2e ring langs het hoofdveld.  Onder deskundig toezicht van Jan Bisschop (die mede gestalte heeft gegeven aan het raamwerk achter de borden) werd het eerste gedeelte van de 2e ring geheel gevuld (zie foto).  

Nu het eerste gedeelte van deze 2e ring vol is, zal er binnenkort gestart worden met het plaatsen van het raamwerk voor het 2e gedeelte van deze ring. Ook hiervoor is veel belangstelling en zijn er ook inmiddels weer een flink aantal contracten afgesloten.  Aangezien Jan B. door een opgelopen oogletsel bij zijn werkgever voorlopig geen fysieke inspanning mag leveren, wordt er wel een beroep gedaan op andere leden van onze vereniging om het raamwerk voor de 2e ring binnenkort te plaatsen. Wanneer je hier binnenkort voor wat gevraagd, zeg dan geen “NEE”, maar denk aan al de uren, die de “vrijdagmorgen”-brigade wekelijks kosteloos in onze vereniging steekt.

Ook geeft dit 2e gedeelte van de ring weer mogelijkheden voor sponsoren, die graag hun bedrijf willen tonen op een nieuw reclamebord in deze ring.  Gegadigden kunnen zich melden bij een van de leden van de sponsorcommissie (zie website voor contactgegevens of volg deze link: http://www.scrouveen.nl/page/sponsorcommissie/ .

Nogmaals dank voor al het verrichte werk door de “vrijdagmorgen”- brigade, maar ook buiten deze vrijdagmorgen kan een ieder bijdragen aan het “netjes” houden van onze accommodatie. Gooi jullie afval in de daarvoor bestemde (voldoende aanwezige) vuilnisbakken, plaats de doelen na afloop van trainingen en wedstrijden op de daarvoor bestemde plaatsen, klop geen schoenen uit tegen plaatsen waar je het thuis ook niet zou doen, etc.  

 

* het is zo gemakkelijk om iemand te vergeten en daarom worden hier geen individuele namen genoemd. Wel zullen ze op korte termijn te herkennen zijn aan een nieuwe jas, welke gesponsord wordt door een van onze sponsoren. Hierover volgt nader bericht, nadat de jassen zijn uitgereikt.

 

 

Lees meer
 

UPDATE! | SC Heerenveen - PEC Zwolle | 25 november a.s.

Zaterdag is het zover! We gaan met een grote groep Rouveners naar Heerenveen. We gaan met 2 bussen naar de wedstrijd en onderstaand vind je de praktische informatie.

Vanwege het grote aantal aanmeldingen hebben we de prijs van de buscombi terug kunnen brengen naar € 20,00 p/p (€ 10,00 kaartje, € 10,00 bus) Dit bedrag wordt zaterdag, voor vertrek richting Herenveen, in de bus afgerekend .

De bussen vertrekken om 19.00 vanaf de parkeerplaats van SC Rouveen. Wil iedereen ervoor zorgen dat we op tijd kunnen vertrekken!

We willen graag dat u/jij plaatsneemt in de juiste bus. Dit betekent voor degenen die direct na de wedstrijd teruggaan, dat ze in de bus van chauffeur Gerrit (Reesttours) plaatsnemen en dat degene die in Heerenveen blijven in de Gebobus gaan zitten.

Verdere aanwijzingen volgen zaterdag. Mocht je voor nu nog vragen hebben dan kun je terecht bij Jarnold Slager (0616138332) of jarnold65@hotmail.com

We hopen op een mooie, spannende en sportieve wedstrijd en een geslaagd uitje voor ons allemaal.

Laten we ons bovendien voorbeeldig gedragen! 


Lees meer