Kantinecommissie

Wat doet deze commissie? 
Deze commissie is belast met kantinezaken in de breedste zin van het woord. De kantinecommissie is onderverdeeld in drie onderdelen: personeel, inkoop en algemene zaken. Deze commissie verzorgt daarmee voldoende barbezetting tijdens openingsuren, is verantwoordelijk voor inkoop en beheer van de kantinevoorraden en voor hygiëne, aankleding in de kantine. 

Wie zitten in deze commissie? 
Aanspreekpunt:     Jaap Mulder  06 53 53 14 36
                                 Patrick Roo    06 30 42 73 63  
Algemene zaken:  Jennie Hoeve  06 42 40 46 64
Inkoop:                   Mark Hoeve    06 50 25 88 11

Bestuurlijk verantwoordelijk?
Bestuurslid Martin Vos 06 50 89 62 48 (secretaris@scrouveen.nl)Wanneer vergadert deze commissie?
Deze commissie vergadert vier keer per jaar.                 Update Opening kantine winterstop

In de komende weken is de kantine van Sc Rouveen wisselend geopend. Hierbij een overzicht van deze openingstijden in de komende weken. Het kantinepersoneel wenst u allen alvast goede feestdagen en een sportief 2018!

Maandag 1 januari t/m woensdag 3 januari 2018: kantine gesloten.

Donderdag 4 januari 2018: kantine gesloten !!

Zaterdag 6 januari 2018: open vanaf ca. 17.00 uur (Nieuwjaarsreceptie).

Vanaf maandag 8 januari 2018 is de kantine onder voorbehoud weer op de reguliere tijden geopend.      
 

Lees meer
 

Henk de Haan: bedankt!!

Na vele, vele jaren heeft Henk de Haan afscheid genomen als lid van het kantinepersoneel van SC Rouveen. Henk is gestart als barman in de eerste kantine van SC Rouveen (de keet). Jarenlang was hij op donderdagavond actief. Ook in de ‘oude kantine’ was hij Henk een vertrouwd gezicht achter de bar – eerste jaren ook op donderdagavond, maar ook op maandagavond en zaterdagochtend en -middag. En inmiddels ook weer vaste kracht in de nieuwe kantine. Tijden veranderen, de werkzaamheden ook, maar de sfeer en gezelligheid blijft.

Er zijn verhuisplannen (en met alle drukte van dien) kwam zijn vrijwilligerstaak in het gedrang! Met als resultaat om te gaan stoppen als lid van het kantinepersoneel. Respect voor deze keuze, maar uiteraard erg jammer voor onze club!

En zo gebeurde het dat Henk gisteravond, tijdens de gewonnen thuiswedstrijd tegen Olympia 28 uit Hasselt, voor de allerlaatste keer achter de bar stond! En dat kon natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan: Henk is nog één keer in het zonnetje gezet.

Henk: namens ons allen en de regelmatige bezoeker van de kantine, heel erg bedankt voor de vele jaren inzet achter de bar bij SC Rouveen!!
Lees meer