Jeugd · HSD-toernooi groot succes
10 juni 2018 16:15 - Door: Rene Kok - Bekeken: 310
Negen JO15 teams hebben afgeopen zaterdag gestreden op het 1ste HSD-toernooi op ons mooie sportcomplex.
Zaterdag 9 juni 2018   

Een prachtig sportcomplex, 9 sportieve teams en schitterend weer, waren de ingredienten voor de eerste editie van het HSD-toernooi voor JO15 teams uitkomend in de 3e en 4e klasse.

Er werd deze dag gestreden in 2 poules. Hierna werden de kruisfinale's gespeeld om tot slot te komen bij de finale's.
Rond 9:00 uur kwamen de eerste teams zich melden zodat er exact om 9:30 uur kon worden afgetrapt. Er zijn 6 ronden gespeeld. Na de 5 pouleronde werd het toernooi kort onderbroken voor een lunch. Alle spelers van alle verenigingen schoven aan om tegoed te doen aan ruim voldoende bolletjes met ham en kaas. Tevens konden ze chocomelk, fristi of melk pakken. Mooi gezicht om zo alle spelers en begeleiding bij elkaar te zien zitten. Door het prachtige weer zat het hele terras dan ook lekker vol. Doordat er voldoende broodjes waren konden ook alle mee gereisde supporters zich te goed aan deze broodjes.
Na deze korte lunchpauze werd de laatste poulewedstrijd gespeeld. Hierin waren SVN, Olde Veste en 2x Staphorst vertegenwoordigd. De beide Rouveense JO15 teams werden beide 3e in hun poule en speelden dan ook tegen elkaar voor de 5e en 6e plaats. Deze strijd werd uiteindelijk gewonnen door Rouveen JO15-2. Dit wel door het nemen van strafschoppen. Om de 3e en 4e plaats werd gestreden door SVN en Staphorst JO15-3. De grote finale was deze dag Olde Veste - Staphorst JO15-2.
Staphorts trok hier aan het langste eind en werd aan het eind dan ook gehuldigd als kampioen.
Hierbij nog de volledige einduitslag:
1. Staphorst JO15-2
2. Olde Veste
3. Staphorst JO15-3
4. SVN
5. Rouveen JO15-2
6. Rouveen JO15-3
7. Meppel
8. Dalfsen
9. de Weide

Alle vrijwilligers, sponsoren en natuurlijk spelers, bedankt voor het laten slagen van dit mooie toernooi. En dat het een geslaagd toernooi was blijkt wel uit het feit dat de eerste teams al hebben gezegd dat ze graag volgend jaar weer van de partij zijn. Dus:
                                                    TOT VOLGEND JAAR. !!!

Foto's bij dit berichtReacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Reactie plaatsen

Je moet eerst inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.