Hoofdbestuur

Het bestuur van Sc Rouveen bestaat uit de volgende bestuursleden:

Voorzitter:                    Rudy Klomp 
Telefoonnummer             06 23 63 93 60
Emailadres                     voorzitter@scrouveen.nl 
Commissies                    Communicatiecommissie
                                     Gebouwbeheer

Secretaris:                    Martin Vos 

Telefoonnummer             06 50 89 62 48
Postadres:                      Moerbeilaan 53
                                     7954 HG ROUVEEN
Emailadres                     secretaris@scrouveen.nl 
Commissies                    Kantinecommissie
                                     Ledenadministratie 

Penningmeester:          Rutger Knoll       

Telefoonnummer             06 27 46 15 48
Emailadres                     financieel@scrouveen.nl 
Commissies                    Financiele commissie
                                     Facilitaire commissie        

Voetbalzaken:              Theo Bolks 
Telefoonnumer               06 15 14 55 27 
Emailadres                     theobolks@hotmail.com 
Commissies                    Technische commissie 
                                     Wedstrijdzaken 

Commerciele zaken:     Jan Dunnink 

Telefoonnummer              06 46 03 31 28
Emailadres                      jdunnink@roordink.nl 
Commissies                    Supportersclub
                                     Sponsorcommissie

 

 

                                   
                                    


                    


             

Uitnodiging en agenda ALV 11-6-2018

Het bestuur nodigt leden uit tot het bijwonen van de buitengewoon algemene ledenvergadering op maandagavond 11 juni 2018. Datum : Maandagavond 11 juni 2018 Tijdstip : 20.00 uur Plaats : Accommodatie SC Rouveen De agenda is als volgt: 1. Opening 2. Vaststellen agenda 3. Mededeling 4. Notulen en actielijst 5. FinanciŽle begroting 2018-2019 6. Vaststellen contributie 2018-2019 + AVG toelichting 7. Pauze 8. Plan 2021 9. Voorstellen nieuwe trainers 10. Voorstel opheffen ALV voorjaar 11. Rondvraag 12. Einde Notulen van de vorige ledenvergadering (09 oktober 2017) zijn op te vragen door een mail te sturen naar secretaris@scrouveen.nl. Tevens zal er een inkijkexemplaar aanwezig zijn tijdens de avond zelf. Deze ligt voor aanvang ter inzage in de bestuurskamer.
Lees meer
 

Van het bestuur...

Het einde van het seizoen is in zicht en dat betekent, dat er nog een aantal spannende weken voor ons staan.

Het eerste elftal moet nog een paar punten pakken om handhaving in de 3e klasse veilig te stellen, het tweede elftal kan zich gaan opmaken voor de nacompetitie en ook de Dames 1 heeft nog een kans om de nacompetitie te halen.

Van de overige teams zullen de meesten het seizoen 2017/2018 zonder al teveel zorgen uitspelen richting de zomerstop, maar er zijn nog een aantal teams verwikkeld in een spannende kampioensstrijd, zowel bij de senioren als bij de jeugd.

Het 5e elftal moet nog wel flink aan de bak om de eerste plaats veilig te stellen, maar heeft alles nog in eigen hand. De jongens van JO11-1, hebben in de voorjaarreeks tot nu toe alles gewonnen en staan fier aan kop. En de meiden van MO17-1 kunnen aanstaande donderdagavond zelfs al het kampioenschap binnenhalen, wanneer ze naaste concurrent Oldemarkt weten te verslaan.

Niet te vroeg juichen, zo hebben we afgelopen zaterdag in Elburg kunnen zien, maar het zou mooi zijn als straks we straks een aantal kampioenen rijker zijn. 

Voordat het seizoen ten einde is willen wij namens het bestuur nog een aantal zaken onder de aandacht brengen.

Privacywet
Momenteel zijn we binnen de vereniging druk bezig om onze organisatie voor te bereiden op de nieuwe privacywetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), die vanaf eind mei van kracht wordt. Concreet houdt dit in, dat verenigingen moeten opschrijven hoe zij omgaan met persoonsgegevens van hun leden, vrijwilligers en fans. De komende maand zullen wij u hierover nader informeren via de website.

Vrijwilligers
Zoals voor elke vereniging, geldt ook voor SC Rouveen, dat we afhankelijk zijn van vrijwilligers. Wekelijks zetten zij zich in om het voetbalplezier voor velen mogelijk te maken. Toch blijft het lastig om alle vrijwilligersfuncties bezet te krijgen.

Het gaat daarbij niet alleen om functies voor ‘op het veld’, zoals (jeugd)leiders, trainers en scheidsrechters, maar ook om functies ‘buiten het veld’. Denk daarbij aan de coördinatoren voor de jeugd of scheidsrechterzaken, of aan de  vrijdagochtendploeg voor de wekelijkse schoonmaak en terreinonderhoud, of aan de man/vrouw van dienst op zaterdagochtend. Op de site staan regelmatig vacatures, dus ben je op dit moment nog niet in functie en wil je wel een bijdrage leveren, schroom dan niet om je aan te melden bij het bestuur of een van de coördinatoren

Kleedkamers
Helaas moeten we melden, dat het af en toe bar en boos is wat we aantreffen in de kleedkamers, na afloop van een wedstrijd of training. Van blikjes en snoepgoed tot modder en shampoo aan de muren en plafonds. We willen bij deze alle spelers en begeleiders dan ook verzoeken om er vanaf nu strenger op toe te zien, dat de kleedkamers netjes worden achtergelaten en niet te denken “Wie na ons komt, die redt zich wel”. Een kwestie van opvoeding en mentaliteit.

Mochten bezoekende teams zich hieraan schuldig maken, meldt dit dan direct, zodat het betreffende team hierop aangesproken kan worden.

De tweede ring
De laatste weken zijn er met enige regelmaat nieuwe sponsors gepresenteerd op onze website en iedereen heeft kunnen zien, dat de open plekken rond het veld inmiddels met reclameborden zijn opgevuld. Hoogste tijd dus voor een uitbreiding van ‘de tweede ring’. De eerste voorbereidingen zijn inmiddels al verricht door de vrijdagochtendploeg en binnenkort zullen we dan ook gaan starten met de opbouw van deel twee van de tweede ring.

Algemene ledenvergadering
Zoals te doen gebruikelijk, staat er ook aan het einde van het seizoen 2017/2018 nog een ALV op het programma. Alle leden worden van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn in de kantine. De agenda volgt binnenkort op de website.

Noteer dus vast in uw agenda: maandag 11 juni 2018 ALV SC Rouveen.

Laten we er met z'n allen een mooie afsluiting van het seizoen van maken en wij hopen u te zien op 11 juni.


Het bestuur

Lees meer