Commissie Accommodatie

Wat doet deze commissie?
Deze commissie is verantwoordelijk voor het beheer van de accommodatie (de velden en het gebouw). Ook de schoonmaakploeg en onderhoudsploeg (vrijdagmorgen) vallen onder deze commissie.


Wie zitten in deze commissie?
Roelof Huisman (voorzitter)   06 54 98 19 11

Verder zijn binnen de commissie de volgende taken verdeeld:

Velden/doelen/verlichting:    Andre Kuiper           06 29 12 21 83
ICT                                    Klaasjan Kisteman   06 54 22 55 57
Tag Beheer                         Jurjen Hol               06 10 80 67 83
E - installaties:                    Johan Bloemert       06 57 31 03 23
W - installaties:                   Johan Balder           06 51 54 76 48   
Onderhoudsploeg                 Jouk Schra              0522 29 17 23
Schoonmaakploeg               Jennie Hoeve          06 42 40 66 64

Hoe kan ik deze commissie bereiken? 
Voorzitter accommodatiecommissie: Roelof Huisman 06 54 98 19 11
Verantwoordelijk bestuurslid:  Rudy Klomp 06 23 63 93 60
 


OPROEP

Hulp gevraagd op zaterdagmorgen 08-09-2018 Voor a.s. zaterdagmorgen 08-09-2018 wordt er hulp gevraagd bij het verplaatsen van de materialen voor de uitbreiding van de tweede ring van de reklameborden naar hun toekomstige positie.

Laat het niet over aan altijd dezelfde mensen, maar neem als lid je verantwoordelijkheid voor de club en laat je gezicht op deze morgen om 08.00 uur ook eens zien!

"VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK" en het werk is dan zo gepiept !
Lees meer
 

VAN REEL.....

....STEUNT ACCOMMODATIE-COMMISSIE S.C.ROUVEEN

Op vrijdag 4 mei werden de schoonmaak- en onderhoudsploeg van de SC Rouveen verrast door een prachtige jas, welke aangeboden werd door Van Reel BV uit Rouveen.

Deze ploegen zijn elke vrijdagmorgen te vinden op het prachtige sportcomplex aan de Korte Kerkweg te Rouveen om deze goed schoon te houden en te onderhouden. De schoonmaaksters zorgen ervoor dat het gebouw er voor het voetbal-weekend weer spic en span uitziet, terwijl de onderhoudsploeg alle verdere voorkomende werkzaamheden op het complex verricht, zoals lijnen trekken, kunstgrasveld slepen, terrassen aanvegen, etc. Zonder deze groep zou een vereniging absoluut niet kunnen. Er worden zoveel “niet direct zichtbare” werkzaamheden verricht, waarvoor de leden op de zaterdag best wel wat meer respect zouden mogen tonen.

Van Reel BV is actief als aannemersbedrijf in de Groen, Grond, en Waterbouw, baggerwerken, en grondverzet. Daarnaast is men met de tak Moeraskranen.nl specialist in het aanleggen en onderhoud van natuurparken. Ook is het bedrijf gespecialiseerd in het bestrijden van natuurplagen, zoals het verwijderen van de eikenprocessierups en het bestrijden van de japanse duizendknoop. 

Veel werkzaamheden worden in samenwerking gedaan met Groenrecycling in Rouveen/Hardenberg. Deze bedrijven zijn volledig gekwalificeerd in het verwerken van groenafval en sloophout. Men levert de hoogste kwaliteit compost voorzien van alle certificaten.

Wilt u meer weten wat deze bedrijven zoal in hun mars hebben, neem dan een kijkje op hun website www.groenrecyclingrouveen.nl

Lees meer