Algemeen · "Nooit meer buitenspel!"
05 september 2017 22:24 - Door: Harm Hoeve - Bekeken: 271

Bewegen is gezond! Sámen sporten maakt bewegen leuker. Vaak kan het nog leuker zijn, wanneer je goed kunt meekomen in een groep. Waarin jij vooraan staat, in plaats van achteraan.

‘Nooit meer buitenspel!’ is een nieuw lokaal voetbal-initiatief in de gemeente Staphorst. Hierbij staat voorop dat iedereen mee kan doen. Of je nu al sport in een regulier voetbalelftal of omdat je - vanwege een beperking – nog niet sport: ‘Nooit meer buitenspel! is er voor jou!

Op zaterdag 23 september 2017 (in Rouveen) en zaterdag 7 oktober 2017 (in Staphorst) worden er twee unieke voetbalclinics verzorgd onder leiding van WRZV De Boog. Deze clinics zijn speciaal bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 16 jaar die graag eens vooraan willen staan. Op deze twee ochtenden gaan we sporten, waarbij plezier maken voorop staat.

We vinden het leuk als je ook komt. Op de voorkant staat waar je moet zijn. Trek je sportkleren aan en een paar (voetbal)schoenen; meer is niet nodig. Ook je vader, moeder of verzorger zijn natuurlijk van harte welkom.

Lijkt het je leuk? Laat het dan alvast weten aan Bea van den Brink van de gemeente Staphorst. Bij haar kun je ook terecht voor meer informatie. Ze is bereikbaar via (0522) 46 74 00 of per e-mail b.vandenbrink@staphorst.nl . Ook zonder aanmelding ben je natuurlijk van harte welkom!Foto's bij dit berichtReacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Reactie plaatsen

Je moet eerst inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.