Algemeen

OPSPORING VERZOCHT... (UPDATE)

Nog één week tijd om op te halen !!

Nu het voetbalseizoen al enige tijd geleden is afgesloten en de accommodatie weer schoongemaakt en opgeruimd wordt, komen er weer spullen tevoorschijn die wellicht al lang door de rechtmatige eigenaar worden vermist.

Degene die een kledingstuk (korte broek, trainingsboek, trainingsjas of iet dergelijks) op een van de foto’s herkent kan contact opnemen met mevr. Jennie Hoeve (tel. 06-42404664).

Kledingstukken die op 4 augustus a.s. nog niet zijn afgehaald gaan naar een goed doel.

Lees meer
 

Werkzaamheden 2e ring

Afgelopen dinsdag hebben diverse vrijwilligers zich weer in het zweet gewerkt om de verlenging van de tweede ring met reclameborden mogelijk te maken. De poeren zijn geboord met behulp van Grondverzetbedrijf De Haan waarna deze zijn vol gestort met beton van perfecte kwaliteit.

De bedoeling is om nog voor de bouwvak ook de verdere constructie op te zetten zodat er voor aanvang van het nieuwe seizoen weer een aantal nieuwe reclameborden gepresenteerd kunnen worden.

Namens de sponsorcommissie willen we de vrijwilligers en Grondverzetbedrijf De Haan bedanken voor de inzet.

Mogelijke sponsoren die nog geen reclamebord bij de voetbal hebben en hier wel interesse in hebben kunnen zich bij de leden van de sponsorcommissie melden. Carlo Dunnik

Lees meer